Wereldklasse auto’s op wereldklasse circuits met DTM Race Driver: Create & Race

thumbnail

Racen op de handheld gaat binnenkort echt beginnen, omdat Codemasters vandaag verdere details over de auto’s en officiële circuits in DTM Race Driver: Create & Race heeft vrijgegeven. Aankomende baanontwerpers of ambitieuze racecoureurs kunnen het eerste video-overzicht nu bekijken op www.codemasters.nl/createandrace (bij Downloads).

DTM Race Driver: Create & Race is exclusief ontwikkeld voor Nintendo DS en maakt zowel gebruik van de stylus als de Nintendo Wi-Fi verbinding. De game biedt de ultieme race met fantastische bolides op de meest uitdagende circuits.

Elk van de meer dan 20 voertuigen* krijgt zijn eigen unieke gevoel mee waardoor spelers de mogelijkheid hebben zichzelf voorbij de concurrentie te rammen met de sterke, maar zware STRANA Supertrucks, of juist langszij te schieten met de kleinere, maar veel snellere Honda NSX.

DTM Race Driver: Create & Race geeft spelers bovendien de keuze uit meer dan 300 officiële circuits**. Spelers kunnen door de chicanes van Bathurst bulderen in een Ford Falcon BA V8 of al slipstreamend over het rechte stuk van Silverstone te denderen in een Nissan 350 Z.

Voeg bij dit alles nog de fun-factor van de unieke Track Designer, Nintendo Wi-Fi verbinding en de 4-speler, Single-Card Play sharing. Het mag dus duidelijk zijn dat DTM Race Driver: Create & Race eindeloze uren adrenalinevol racen biedt.

DTM Race Driver: Create & Race van Codemasters staat klaar voor een release in de loop van deze zomer, exclusief voor de Nintendo DS. Bekijk www.codemasters.nl/createandrace voor een volledige lijst met auto’s en circuits, of om het nieuwe video-overzicht te vinden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx