Wees alles en iedereen te slim af in Alpha Protocol

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
1 jaar geleden

t lijkt mij een erg vette game. Wacht het nog wel ff af

Anoniem
Gast
Anoniem
1 jaar geleden

Ik heb mijn twijfels eigenlijk nog over deze game. De actie is wel vet, maar behoorlijk overdreven. Kan natuurlijk ook een pluspunt zijn, maar ik weet het nog zo net niet. Ik wacht het nog maar even af, moet er eerst wat meer van zien.

Anoniem
Gast
Anoniem
1 jaar geleden

Deze word ook voor mij een topper.

Anoniem
Gast
Anoniem
1 jaar geleden

Ik heb er al een review van gelezen en het is eigenlijk bijna de perfecte game van me als ik naar die review kijk. Jammer genoeg is het grafisch niet zo goed, maar dat is dan ook minder belangrijk.


Naar boven
4
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x
jeroen
Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
Holler Box