Weekend Miljonairs 2 vanaf 20 november op de DS en Wii

thumbnail

20 November a.s. verschijnt Weekend Miljonairs 2 op Wii en DS. Nu kun jij de populaire televisiequiz thuis of onderweg zelf spelen. Beantwoord 15 vragen correct en win virtueel een miljoen Euro! Doordat de vragen aangepast worden aan jouw persoonlijke profiel passen de vragen nog beter bij jouw belevingswereld.

De eerste game van Weekend Miljonairs, die Ubisoft vorig jaar uitbracht, werd gespeeld door bijna 500.000 Weekend Miljonairs-fans. Weekend Miljonairs 2 bevat nieuwe features, waardoor de game-ervaring is verbeterd en spelers nog sterker het gevoel hebben deel te nemen aan de spannende show!

In Weekend Miljonairs 2 worden de vragen aangepast aan jouw persoonlijke profiel. Door jouw leeftijd, geslacht en favoriete onderwerpen vooraf in te voeren, zul je de optimale mix aan vragen voorgeschoteld krijgen. Hierdoor is de game ook geschikt voor kinderen!

Specifieke kenmerken DS-versie:

o Weekend Miljonairs 2 bevat 2x zoveel entertainment, sport- en algemene kennisvragen dan de eerste versie
o De DS versie van Weekend Miljonairs 2 bevat een oefenmodus, waarmee je de game in de helft van de tijd kunt spelen. Ideaal voor onderweg!
o Speel de spelvariant ‘de vliegensvlugge vraag’: de hit van de Wii versie uit de 1e game van Weekend Miljonairs: probeer zo snel mogelijk alle antwoorden te geven.

Specifieke kenmerken Wii-versie:

o Speel met jouw eigen ‘Mii-karakter’. Zie hoe jouw ‘Mii’ reageert op de antwoorden en andere gebeurtenissen in de game
o Maak gebruik van de hulplijn ‘bel een vriend’ net als in het tv-programma. De Wii afstandsbediening zal een echt belgeluid maken, waarna je hulplijn door de presentator wordt geïntroduceerd en gevraagd wordt het juiste antwoord te geven
o Op de Wii kun je de spelvariant ‘de vliegensvlugge vraag’ met meerdere spelers spelen. Probeer sneller te zijn dan je vrienden!

Zowel de game als de televisieshow Weekend Miljonairs zijn enorm populair in Nederland. De televisieshow werd van februari 1999 tot en met mei 2008 uitgezonden. Dikwijls keken 1,5 miljoen Nederlanders naar het programma dat eerst op SBS6 en later op RTL4 werd uitgezonden.

Weekend Miljonairs 2 is vanaf 20 november verkrijgbaar voor de Nintendo DS en Wii. De verkoopadviesprijs bedraagt 29,99.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x