Wederom 2 screens van Viva Piñata

thumbnail

Iedereen kan zich nog wel een spel herinneren dat een kinderachtige uitstraling had of heeft. Er zullen ook genoeg mensen zijn die dat soort spellen spelen of gespeeld hebben, niks mis mee. Rare is een ontwikkelaar (Bekend van Kameo) die wel eens iets aparts wil maken, Kameo is daar het grote voorbeeld van. Allemaal grappige wezentjes die een heel eigen leven leiden, een soort van WOW samenleving, maar dan in het klein. Viva Pinata is een spel dat door Rare wordt ontwikkeld en een dergelijk apart spel is, maar wel erg origineel en exclusief te verkrijgen is voor Microsoft en haar Xbox360. Microsoft is dan ook de uitgever van dit uiterst origineel spel met een prima en creatief concept.

Je zult in VP een heleboel grappige en soms idiote personages en andere karakters tegenkomen. Maar alle beestjes die je tegenkomt lijken allemaal van papier maché. Dit is uiteraard zeker origineel te noemen en ik ben ook zeker benieuwd naar hoe het definitieve concept er uit gaat zien en wat je allemaal kan doen, maar ik moet jullie als spelers wel een beetje voorbereiden op die taak. Je zult als je liefhebber bent van wat kinderlijke spelletjes wel ontdekken dat dit een aangenaam spel gaat worden, juist omdat het origineel is en dat er door het team van Rare goed over nagedacht is. Maar nadenken doen natuurlijk meer ontwikkelaars en uitgevers.

Vandaag zijn er weer 2 nieuwe screenshots (alweer) verschenen van de game. Het spel zal rond het einde van dit jaar gaan verschijnen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx