Websites beginnen met het aanbieden van import PS3

thumbnail

Niet voor iedereen zal het PlayStation 3 uitstel even negatief zijn. Mensen die geduld hebben zullen er weinig problemen mee hebben, en andere kunnen eventueel een importproduct uit Japan halen. Zo vinden we op de website van PSXshop een PS3 die je al kunt bestellen voor november. Het gaat hier echter om de Japanse, zwarte versie van de console. Mensen moeten echter gewaarschuwd worden voor dergelijke verschillen tussen de aankomende PAL versie en deze. Zo zal de interface (taal bijvoorbeeld) hoogstwaarschijnlijk anders zijn, maar krijg je dus ook te maken met andere Blu-Ray regionen. Ook de prijs is voorlopig nog niet vastgesteld en lijkt vrij hoog te zijn, daar waar de normale (60 gig) editie straks voor zo’n 600 euro te koop zal zijn.

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) kondigt vandaag aan dat de lancering van de Playstation 3 in het PAL-gebied is uitgesteld tot maart 2007. Gelukkig bieden wij speciaal voor u de Japanse Import PlayStation 3 aan. Het gaat hierbij om de luxe uitgave met 60GB HDD en HDMI uitgang!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box