Warzone 2.0 – Hints en tips voor je de game in stapt!

thumbnail

Nu Call of Duty: Warzone 2.0 live aan het gaan is kunnen spelers in nieuwe maps en nieuwe omgevingen aan de slag met de tactische shooter, waaronder met Republic of Adal. Seizoen 1 bevat 3 nieuwe operators waarmee je kunt spelen. Maar voor je deze game in stapt, geven we je enkele tips waarmee je hopelijk beter uit de voeten kunt! Vergelijk het een beetje met voetbal! Messi werd ook niet zo goed geboren als dat hij bij Barcelona was. Oefening baart kunst en neem de tips ter harte om jezelf goed voor te bereiden.

1. Communicatie is de sleutel
Essentieel voor elke partij is effectieve communicatie. De beschuldiging die kan worden geuit dat “we stil zijn geworden” is vernietigend en kan even schadelijk zijn voor Warzone 2.0. Net als een doorgewinterde centrale verdediger die samenwerkt met een jeugdige prospect met een fris gezicht – het is belangrijk om je een weg door de wedstrijd te banen. Zelfs de meest basale kreet van “houd die man in de gaten” kan van cruciaal belang zijn in Warzone 2.0 en kan het verschil zijn tussen een teamgenoot die de barre omgeving van de Warzone 2.0-cirkel overleeft of een vroege reis naar de Goelag. Het taggen van vijanden helpt altijd en dient als een leuke manier om hun positie binnen het spel te communiceren.

2. Jaag in groepen
Een veel voorkomende bliksemafleider voor vernietigende kritiek van experts is de ‘niet-bestaande’ pers. Vaak toegeschreven aan teams die “verwelken” in de warmere temperaturen van een middagaftrap, wordt het meestal beschreven als “te gemakkelijk” als slechts één van je team druk uitoefent op de tegenstander. Net als de meest succesvolle iteratie van La Furia Roja van 2008-2012, met een pers aangescherpt door Guardiola’s Barcelona-principes, aanval als een team en verdedig als een team en succes zal volgen. Dit beleid kan ook worden toegeschreven aan Warzone 2.0, omdat contracten sneller kunnen worden voltooid als je samenwerkt, terwijl het vijanden minder mogelijkheden geeft om te ontsnappen als je als een eenheid werkt. Een teamgenoot in de buurt hebben kan ook betekenen dat ze op een goede plek zijn als je weer tot leven moet worden gewekt. Dek elkaar dus!

3. Stel jezelf in voordat je schiet
Zoals alle grote spelers lijkt het alsof ze alle tijd van de wereld hebben voordat ze een schot wagen – en Warzone 2.0 is niet anders. De Nederlandse spits Dennis Bergkamp stond bekend als de Iceman vanwege zijn klinische afwerking en kalme temperament en dit is precies wat nodig is wanneer hij wordt geconfronteerd met de vijand in Al-Mazrah. Als je te vroeg schiet, verraad je jezelf en je teamgenoten misschien, maar jezelf instellen voordat je het schot neemt, kan je het vereiste voordeel opleveren. In Warzone 2.0 krijg je de mogelijkheid om door de loop te schieten of zelfs je geweer te plaatsen voor meer stabiliteit tijdens het schieten. Dus de volgende keer dat je met een vijand wordt geconfronteerd, raak dan niet in paniek en spuit je schoten op een grillige manier – channel je innerlijke Lineker van de jaren 80 en je zult worden wat velen ‘een natuurlijke afmaker’ noemen.

4. Verkennen voordat je erbij neervalt
Nog steeds een vaak ondergewaardeerde factor in een succesvolle ploeg, je scouting kan ook in Warzone 2.0 die cruciale “marginale winsten” opleveren. Met een gloednieuwe map, Al-Mazrah, speelt dit enorme grootstedelijke gebied een gigantische rol binnen het Modern Warfare II-universum en het verkennen van verschillende interessante plaatsen kan informatie opleveren over de juiste set-up en positionering voor de rest van het spel als de cirkel sluit.

5. Wees niet bang om het door elkaar te halen
Net als Didier Deschamps tijdens de zegevierende campagne van Frankrijk in 2018, kan het soms nuttig zijn om te herkennen hoe je het beste uit je selectie kunt halen. Hoewel hij begon met een vloeiend front 3, was hij in de tweede game teruggekeerd naar een meer defensieve structuur om het beste uit een van de nieuwe operators, Paul Pogba, te halen. Als je merkt dat je team het moeilijk heeft in Warzone 2.0, is het geen schande om van tactiek en wapen naar keuze te veranderen – misschien zul je merken dat het je op de lange termijn helpt.

6. “Ga er gewoon op uit en geniet ervan”
Een strijdkreet die niet misstaat in de kleedkamer van een klein land dat de knock-outfasen haalt, maar het kan ook worden gebruikt voor microfoons in het hele land voor Call of Duty-squadrons. Als een vriendelijke arm om de schouder van de manager, soms is het precies wat een speler nodig heeft en kan hij je echt laten spelen “met een glimlach op je gezicht”. Zoals de legendarische Italiaanse coach Arrigo Sacchi voetbal ooit ‘de belangrijkste van de onbelangrijke dingen in het leven’ noemde, komt Warzone 2.0 op een goede tweede plaats. Met meer dan 100 miljoen spelers biedt de game je de kans om je verstand te testen tegen een enorm divers scala aan spelers en een kans om te socializen met je vrienden. Gratis te spelen en met een hele reeks updates voor het nieuwe seizoen, geeft de game je het perfecte excuus om de veelgebruikte voetbaluitdrukking “we gaan weer” te zeggen.

 • 1 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx