Warner & DC droppen lanceringstrailer voor Batman: Arkham Trilogy

thumbnail

Warner Bros. Games en DC hebben de officiële gameplay-lanceringstrailer onthuld voor Batman: Arkham Trilogy, de aankomende compilatie van de bekroonde videogames van Rocksteady Studios die Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight samenbrengt in één iconisch pakket, dat op 1 december 2023 voor het eerst naar Nintendo Switch komt.

De trailer bevat gameplayhoogtepunten van de drie veelgeprezen titels op het Nintendo-platform, samen met een eerste blik op het nieuwe Batman-personageskin geïnspireerd op de hitfilm The Batman van Warner Bros Pictures, dat bij de lancering (1 december) exclusief verkrijgbaar is in Batman: Arkham Knight op Nintendo Switch* en vanaf 15 december in Batman: Arkham Knight op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bekijk de officiële Batman: Arkham Trilogy lanceringstrailer hieronder:

Batman: Arkham Trilogy, ontwikkeld voor Nintendo Switch door Turn Me Up Games, bevat Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight en bevat alle eerder uitgebrachte downloadbare content (DLC) van alle drie de titels. Spelers kunnen Batman: Arkham Trilogy vanaf nu pre-orderen.

*Let op: de op Batman geïnspireerde personage-skin is alleen beschikbaar in Batman: Arkham Knight; hij is niet beschikbaar in Batman: Arkham Asylum of Batman: Arkham City.
 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2646
  2 maanden geleden

  Snap niet waarom ze Arkham origins er weer uit hebben gelaten.We hebben een Return to Arkham met daarin Asylum en City en nu eentje met knight erbij.Hou zelf juist meer van de eerste drie spellen en niet zo van Arkham knight.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx