Warner Bros. kondigt The Green Lantern aan

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Green Lantern: Rise of the Manhunters aan, de actie-adventure die gelijktijdig met de epische superhelden speelfilm Green Lantern van Warner Bros. Pictures wordt uitgebracht in de zomer van 2011. De game zal uitkomen op Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo DS en biedt een bijzondere ervaring voor GREEN LANTERN fans waar de hele familie van zal genieten.

Green Lantern: Rise of the Manhunters is geïnspireerd op de speelfilm, die de immer populaire DC COMICS SUPERHELD voor de eerste keer naar het witte doek brengt, met in de hoofdrol Ryan Reynolds als HAL JORDAN, het nieuwste lid van het GREEN LANTERN CORPS. In de videogame zullen spelers naar de verste delen van het universum vliegen om de intergalactische orde te herstellen door gebruik van het ultieme wapen: de Green Lantern power ring.

“Green Lantern: Rise of the Manhunters geeft spelers de kans om de wereld van de Green Lantern mythologie op een interactieve manier te ervaren, die verder gaat dan de film en de stripboeken,” aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development, Warner Bros. Interactive Entertainment. “De game is de eerste die zich centreert rond de DC Comics’ Green Lantern franchise en we zien er naar uit om fans de kans te geven de macht van de ring te ervaren met de boeiende gameplay.”

Green Lantern: Rise of the Manhunters is in ontwikkeling voor Xbox 360, PlayStation 3 en Wii bij Double Helix Games en voor Nintendo DS bij Griptonite Games.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx