Warner lanceert behind the scenes “Making the Music” voor Hogwarts Legacy

thumbnail

Warner Bros. Games en Avalanche Software hebben vandaag een behind the scenes video vrijgegeven, “Making the Music”, voor “Overture to the Unwritten” en andere composities die voorkomen in het aankomende spel Hogwarts Legacy dat op 10 februari 2023 zal verschijnen.

In “Making the Music” neemt het team van componisten en geluidsproducenten van Hogwarts Legacy fans mee achter de schermen van hun besluitvormingsproces en de complexiteit van het creëren van nieuwe orkeststukken die zich afspelen in de tovenaarswereld van 1800. Componist Chuck E. Myers “Sea” beschrijft zijn ervaring met het werken aan Hogwarts Legacy gedurende de afgelopen vier jaar als een ‘once in a lifetime’ project. Audio Producer Nathan Ayoubi bespreekt hoe de muziek in Hogwarts Legacy de algemene ervaring voor de speler versterkt, omdat het tegelijkertijd nieuw en fris is en nostalgisch. Componist Peter Murray vertelt hoe het team deze nieuwe originele compositie in evenwicht bracht met de muziek van de films, terwijl componist J. Scott Rakozy de muziek beschrijft als kinderlijk ontzag en verwondering.

Om de eeuwenoude melodie van Zweinstein te creëren, gebruikte het team unieke instrumenten zoals de “donderplaat” – een reusachtig stuk plaatwerk – en een waterfoon om de geluiden van magie te maken. Aangezien muziek elke beweging van de speler in het spel begeleidt, werden de componisten uitgedaagd om de donkere kant van het spel in evenwicht te brengen met langzame emotionele snaren om de speler te helpen begeleiden en de algehele ervaring te verbeteren. Bij het verkennen van de gemeenschappelijke ruimtes in elk van de huizen van Zweinstein heeft het team verschillende dynamische persoonlijkheden ingebracht door het gebruik van muziek. De originele soundtrack dient als een extra personage in het spel en dompelt de speler onder in de complexe tovenaarswereld van 1800.

Koor- en orkestleden voor “Overture to the Unwritten” bestonden uit studenten van de Universiteit van Utah, BYU en het Salt Lake Symphony Orchestra, maar ook uit bekende opname-artiesten Nicole Pinnell, Nicole Klossner, Ryan Shupe, Abe Kaelin, Bart Olson, John Knudsen en Dune Moss. Gefilmd op locatie in de big idea music studio’s in Sandy, Utah en Media Grabbers in North Salt Lake City, Utah, bevat de behind the scenes video “Overture to the Unwritten”, de originele compositie van componisten Chuck E. Myers “Sea”, J. Scott Rakozy en Peter Murray, uitgevoerd door een 54-koppig orkest onder leiding van Nathan Hofheins.

Vanaf vandaag kunnen fans “Overture to the Unwritten” streamen of digitaal kopen. Alle aanvullende muziek van Hogwarts Legacy zal op de lanceringsdag beschikbaar zijn op de Hogwarts Legacy (Original Video Game Soundtrack). Daarnaast zullen nummers van Hogwarts Legacy te horen zijn op een tweede album getiteld Hogwarts Legacy (Study Themes From the Original Video Game Soundtrack), een album dat zich richt op meer ambient, chill, ontspannende muziek die ideaal is om naar te luisteren tijdens het studeren voor lessen op Zweinstein of een andere school. Beide albums worden uitgebracht door WaterTower Music en zullen beschikbaar zijn op alle digitale streamingdiensten.

Ga om de Hogwarts Legacy – Behind the Scenes Orchestral, “Making the Music” video te bekijken en te delen naar:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx