Warner Bros. Games onthult gameplay van Mortal Kombat 1

thumbnail

Warner Bros. Games heeft vandaag de eerste gameplay-trailer onthuld voor Mortal Kombat 1, de nieuwste aflevering in de bejubelde videogamefranchise van het bekroonde NetherRealm Studios. De video toont de dynamische actie in het spel met behulp van verschillende personages en botverpletterende gevechten, en benadrukt ook het nieuwe Kameo-vechtsysteem dat een uniek roster van personages toevoegt om te helpen tijdens wedstrijden – dit alles tegen de achtergrond van een originele track genaamd ‘Fatal (Mortal Kombat 1)’ door de Grammy-genomineerde artiest ZHU.

De trailer geeft ook een nieuwe kijk op verschillende legendarische vechters, samen met hints over hun achtergronden die een glimp bieden van wat het verhaal van Mortal Kombat 1 in petto heeft. Liu Kang heeft de geschiedenis opnieuw opgestart omwille van vrede, terwijl Mileena, de tweelingzus van Kitana en rechtmatige erfgenaam van de troon van Outworld, is geïnfecteerd door een dodelijke ziekte. Lin Kuei-krijgers en broers Scorpion en Sub-Zero vechten voor de toekomst van de clan, terwijl de Earthrealm-kampioenen Raiden en Kung Lao vechten voor familie en eer. Johnny Cage, die meer bezig is met relevant blijven in de ogen van zijn fans, vecht voor zijn eigen ijdelheid. Het belangrijkste roster wordt ook vergezeld door Kenshi Takahashi, die op een queeste is om het vereerde zwaard, Sento, te bemachtigen en de naam van zijn familie te herstellen.

Daarnaast toont de video verschillende Kameo Fighters, zoals Scorpion, Sub-Zero, Sonya Blade, Kano, Goro, Kung Lao, Stryker en Jackson ‘Jax’ Briggs. Elke Kameo Fighter is gebaseerd op een klassieke versie van het personage uit meer dan 30 jaar Mortal Kombat-geschiedenis en wordt getoond terwijl ze offensieve en ondersteunende moves uitvoeren, waaronder verwoestende Fatal Blows, brute Fatalities en defensieve Breakers.

Om de originele muziektrack ‘Fatal (Mortal Kombat 1)’ van ZHU te beluisteren, downloaden en delen, ga naar: https://go.wbgames.com/MK1-ZHU-fatal

Mortal Kombat 1 staat gepland om uitgebracht te worden op 19 september 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc (Steam en Epic Games Store). Alle pre-orders van Mortal Kombat 1 ontvangen Shang Tsung als een speelbaar personage in het spel. Degenen die het spel voor PlayStation 5 of Xbox Series X/S pre-orderen, krijgen ook toegang tot de Mortal Kombat 1 pre-order Beta, die beschikbaar zal zijn in augustus 2023.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx