Warner Bros. Games hernieuwt iconische Mortal Kombat tv-spot uit 1993

thumbnail

Warner Bros. Games heeft vandaag een gloednieuwe live-actietrailer uitgebracht voor Mortal Kombat 1, de nieuwste release in de geprezen franchise van het bekroonde NetherRealm Studios die op 19 september verschijnt. ‘It’s In Our Blood’, de nieuwe lanceringsspot geregisseerd door Tom Kuntz, met cinematografie van de Academy Award-genomineerde Matthew Libatique (A Star Is Born), is een eerbetoon aan de klassieke ‘Mortal Monday’-spot die in 1993 verscheen en een cultureel moment markeerde voor de populaire gameserie.

In een moderne herbeleving van de iconische televisiespot die 30 jaar geleden voor het eerst werd uitgezonden, brengt acteur en producent Dave Bautista mensen uit alle rangen en standen bijeen om de innerlijke strijd aan te gaan. De rol van Bautista weerspiegelt die van Liu Kang in Mortal Kombat 1, die een herboren Mortal Kombat-universum heeft gecreëerd en kampioenen uit de verschillende rijken moet samenbrengen om te vechten en zijn visie te beschermen.

‘Ik kan me de originele Mortal Monday-spot nog goed herinneren, met name de iconische kreet’, aldus Bautista. ‘Sindsdien ben ik al dertig jaar lang fan van Mortal Kombat. Ik vind het fantastisch en het is een eer om deel uit te maken van het spel.’

‘De originele Mortal Monday-spot markeerde het begin van onze reis in het ontwikkelen van thuisspelsystemen’, aldus Ed Boon, creatief directeur NetherRealm Studios en co-creator van Mortal Kombat. ‘Het is geweldig om hulde te brengen aan zo’n gedenkwaardig moment in de geschiedenis van Mortal Kombat in afwachting van de lancering van onze nieuwste game, Mortal Kombat 1.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Robert Edwads
  Gast
  Robert Edwads
  29 dagen geleden

  Looking for affordable student housing melbourne? Any recommendations or tips on finding the best options would be greatly appreciated!


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx