Warner Bros. distribueert topper Batman Arkham Asylum 2

thumbnail

Vandaag is bekend gemaakt dat Warner Bros. Interactive Entertainment de wereldwijde uitgever is van het vervolg op Batman: Arkham Asylum, een van de best gewaardeerde en verkochte games van het jaar. Het vervolg op Batman: Arkham Asylum wordt momenteel ontwikkeld door Rocksteady Studios en is gebaseerd op de DC Comics property Batman.

“We zijn razend enthousiast om te bouwen aan een wereldwijde game franchise van Batman: Arkham Asylum, die waanzinnige reacties heeft gekregen van gamers en Batman fans van over de hele wereld,” zegt Martin Tremblay, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Rocksteady heeft Batman naar een nieuw niveau gebracht in het videogame universum en we zijn vastberaden de fans een vervolg te brengen, die ze wederom te gek zullen vinden.”

“De mogelijkheid krijgen om Batman: Arkham Asylum te creëren en de game tot een succes te zien worden, was voor het team als een droom die tot werkelijkheid kwam,” aldus Sefton Hill, Game Director, Rocksteady Studios. “We zijn vereerd het volgende hoofdstuk in dit verhaal te mogen creëren en beloven nogmaals een game te maken die waardig is aan the DARK KNIGHT.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Achja logisch dat er een deeltje 2 komt en dat warner bros hem wilt uitgeven die ruikt natuurlijk ook geld… omdat het eerste deel naar horen en zeggen wel heel goed verkocht heeft.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ben benieuwd naar het vervolg, zal weer een topper worden.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Dit word een heel goed spel maar of die beter gaat worden dan deel 1,ik weet het niet.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Word een topper, no doubt about it. Ik denk dat ze gewoon deel 1 gebruiken en licht verbeteren (grafisch, en enkele toegevoegde gameplay elementen). Het verhaal zal wel wat vernieuwender zijn, maar goed. Ik verwacht zoiets als bij Uncharted (de singleplayer dan): Verbeterd, maar niet echt heel vernieuwend, maar toch weer de bom.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik vraag me wel af of deel 2 goed gaat worden. Ze kunnen arkham niet nog een keer gebruiken, dus haal dat weg en wat hou je over. Of ze maken een nieuw arkham, wie weet.


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box