Wario steelt de show met een schat aan vermommingen!

thumbnail

Houd je stylus bij de hand, want Wario komt naar de Nintendo DS in een prettig gestoord nieuw avontuur. Dit keer duikt Wario letterlijk in de wereld van de televisie om een professionele dief op zijn eigen werkterrein te verslaan. Spelers moeten tijdens dit avontuur veelvuldig de stylus hanteren om Wario te laten wisselen tussen diverse spectaculaire vermommingen. Wario: Master of Disguise wordt in Europa gelanceerd op 1 juni 2007.

Nadat Wario een tv-show heeft gezien van de meesterdief Count Camoli, komt Wario op het idee om schatten uit tv-programma’s te stelen – een perfecte manier om snel rijk te worden! De speler duikt samen met Wario door het scherm van de tv om de magische Goodstyle te stelen, een toverstaf die zijn eigenaar razendsnel van kostuum laat wisselen. En zo wordt Wario de nieuwe ster van de show! Spelers moeten Wario door tien opwindende afleveringen vol schatten helpen, op weg naar die ene schat die alle andere overtreft: een oud relikwie dat wensen laat uitkomen!

Met zijn nieuwe toverstaf kan Wario wisselen tussen zeer diverse vermommingen, elk met unieke eigenschappen. Spelers beginnen het spel als Dief Wario. In deze vorm kan hij vijanden omver beuken, hoge sprongen maken en zware objecten verschuiven. In de loop van het spel komen andere kostuums beschikbaar, zoals die van Kosmische Wario, met een laserpistool, Artiest Wario, handig voor het tekenen van blokken om ze op schakelaars te laten vallen, en Kapitein Wario, een vermomming die het mogelijk maakt om met een bootje over wateroppervlakken te varen. Met zeven verschillende kostuums kan Wario elke situatie de baas!

Door eenvoudige symbooltjes te tekenen op het touchscreen van de Nintendo DS, kan de speler Wario razendsnel tussen kostuums laten wisselen. Vervolgens kan de speler de speciale krachten van elk kostuum met de stylus gebruiken. Als Kosmische Wario kan de speler bijvoorbeeld tegen het touchscreen tikken om laserstralen te vuren in de richting van de plaats die werd aangeraakt.
Wario’s avonturen brengen hem naar allerlei exotische locaties, van een luxe cruiseschip tot ijsgrotten en een Egyptische piramide. Spelers moeten de speciale krachten van de kostuums gebruiken om puzzels op te lossen en minigames te voltooien. Ondertussen krijgen ze het ook nog regelmatig aan de stok met Count Camoli!

De beste schatten zitten verstopt in kisten die alleen worden geopend als een minigame is voltooid. Deze stylusgestuurde spelletjes worden steeds moeilijker, waardoor alleen de handigste dief er met de buit vandoor kan gaan. Toch loont het de moeite om elke kist te openen, want soms zit er zelfs een heel nieuw kostuum in verstopt!

De ultieme dief wordt je niet zomaar, helemaal niet met de wraakzuchtige Count Camoli op je hielen! Aan het eind van elke aflevering moet Wario het direct opnemen tegen de Count, waarbij hij moet wisselen tussen diverse vermommingen om hem te verslaan. Als een aflevering eenmaal is voltooid, kunnen spelers hier later naar terugkeren, bijvoorbeeld om met de krachten van nieuwe kostuums geheime gebieden te bereiken en nog meer schatten te veroveren Wario: Master of Disguise voor de Nintendo DS wordt op 1 juni 2007 in Europa gelanceerd. De verwachte verkoopprijs is ongeveer € 45.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x