Warhammer 40,000: Speed Freeks Open Beta beschikbaar via Warhammer Skulls-event

thumbnail

Warhammer 40,000: Speed Freeks, de free-to-play multiplayer combat racer, start vanaf 23 mei een Open Beta, zoals aangekondigd op het Warhammer SKULLS festival. In deze versie van de game kunnen spelers aan de slag met een unieke nieuwe game modus. De Open Beta is vanaf 23 mei 19:00 CEST tot en met 30 mei 19:00 CEST beschikbaar.

In het 41ste Millennium is een kult van door snelheid geobsedeerde Orks tevoorschijn gekomen om een immense Speedwaaagh te verzamelen!

Deze ‘Speed Freeks’ zijn verslaafd aan hogesnelheidsgevechten met de snelste, schietbaarste, bloedstollende en hersenkrakende combinatie van dakka en roekeloosheid, en ze brengen hun hordes buggies en tanks naar de Speedwaaagh! Deze Orks racen vastbesloten om hun rivalen neer te schieten en alles op hun pad te vernietigen door middel van strijd, in een poging zichzelf te bewijzen als “de snelste Orks in het hele heelal”.

Kill Konvoy is de nieuwe en explosief snelle racing modus waar twee 8v8 raceteams ieder een eigen Stompa hebben die ze als eerste over de finish moeten krijgen. Spelers moeten strategisch effectieve voertuigcombinaties gebruiken in combinatie met snode tactieken, om zo hun tegenstanders te vernietigen en morale te krijgen.

Gebruikers moeten inloggen op PROS, een online account voor aanstaande games van PLAION, Saber Interactive, Deep Silver en meer om zo toegang te krijgen tot de Beta op Steam. PROS accounts bieden extra in-game beloningen, uitgebreide statistieken, community-voordelen en andere features. Meer informatie over PROS is hier te vinden: https://prismray.io/

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx