Bungie lanceert nieuwe Destiny 2: The Final Shape ViDoc

thumbnail

Bungie heeft vandaag het eerste deel van in totaal twee ViDocs uit de doeken gedaan. Hierin neemt Bungie spelers mee in het ontwikkelingsproces van de aankomende uitbreiding genaamd Destiny 2: The Final Shape. De beelden tonen meer over het vertelproces, de bestemming The Pale Heart, de nieuwe Dread-factie en meer. De tweede ViDoc lanceert op vrijdag 24 mei.

Samenwerking met SteelSeries
De langlopende samenwerking tussen Destiny 2 en SteelSeries is vernieuwd met een nieuwe collectie aan limited-edition game-accessoires. De nieuwe collectie is geïnspireerd op het light en darkness-thema van The Final Shape. De accessoires omvatten de Arctis Nova 7 draadloze headset, het Nova Booster Pack, de QcK Heavy XXL-muismat, een Artisan Ghost-thema Keycap en de KontrolFreek Performance Thumbsticks. Bij aanschaf van deze collectie ontvangen spelers exclusieve in-game cosmetische items voor Destiny 2. Denk hierbij aan de Viral celebration-emote en het Gear Head-embleem. De Destiny 2: The Final Shape x SteelSeries-collectie is nu verkrijgbaar bij SteelSeries.com, KontrolFreek.com en BungieStore.com.

Aankomende lanceringen
Nog heel even wachten en dan kunnen Guardians samen afreizen naar The Pale Heart om de Witness te confronteren in The Final Shape. Deze aankomende uitbreiding lanceert op 4 juni en om spelers voor te bereiden op het gevecht, hebben ze tot en met 3 juni gratis toegang tot verschillende uitbreidingen, waaronder Shadowkeep, Beyond Light en The Witch Queen. Lightfall is beschikbaar voor PlayStation Plus-leden zonder extra kosten.

Daarnaast is de contentupdate Destiny 2: Into the Light beschikbaar voor alle spelers tot en met 3 juni. Hierin opent Shaxx zijn persoonlijke arsenaal met iconische, door fans geliefde wapens voor spelers om de Last City te verdedigen. Deze update bevat de nieuwe wave-based Onslaught-activiteit, de terugkeer van The Whisper en Zero Hour Exotic-missies, een nieuwe raid boss gauntlet genaamd The Pantheon, en meer.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx