War Hospital verschijnt begin 2024

thumbnail

NACON en Brave Lamb Studio hebben een nieuwe release-periode aangekondigd voor War Hospital. De game staat nu gepland voor een release aan het begin van 2024 voor  PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc, terwijl de game eerder was gepland voor 26 oktober 2023. Hieronder legt de studio uit waarom de release is uitgesteld.

Bekijk de eerder verschenen trailer voor War Hospital:
https://youtu.be/CkumRt69CcA

Beste spelers,

Wanneer jullie ons al een tijdje volgen, weten jullie dat we alles op alles zetten om een werkelijk unieke game te maken. Omdat het in de game de bedoeling is om mensen te redden in plaats van te doden, biedt War Hospital een ander perspectief dan andere war strategy games. We willen de game zo diep en realistisch mogelijk maken, met respect voor het onderwerp van de game. Daarom biedt War Hospital uiteenlopende game-mechanics, inclusief management, strategy en role play. Vanwege de complexiteit van deze systemen, hebben we meer ontwikkeltijd nodig dat we eerder dachten om de juiste balans ertussen te vinden.

Om onze doelen met betrekking tot authenticiteit en kwaliteit te halen, hebben we besloten om onze ontwikkeltijd te verlengen en de release uit te stellen naar begin 2024. Met deze extra maanden kunnen we details verbeteren, een goede balans bereiken en meer bugs oplossen, zodat jullie straks een betere game kunnen spelen.

Hartelijk dank voor jullie begrip, geduld en support. 

Binnenkort komen we met meer nieuws over War Hospital

Het War Hospital-team.

 

War Hospital is een unieke single-player management game waarin spelers ingrijpende keuzes moeten maken om te vorderen. De game speelt tijdens de Eerste Wereldoorlog en draait om het beheer van een veldhospitaal waarin gewonde soldaten verzorgd moeten worden. De speler stapt in de schoenen van majoor Henry Wells, en neemt de leiding over een Brits veldhospitaal in een fictief dorpje in het noorden van Frankrijk. War Hospital verschijnt begin 2024 voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx