Vrolijke chaos waar je ook heen gaat! Warcraft Rumble lanceert op BlizzCon

thumbnail

Spelers worden uitgenodigd om de duizelingwekkende nieuwe sensatie te ervaren die Azeroth overspoelt, wanneer de mobiele actie-strategiegame Warcraft Rumble™ van Blizzard Entertainment op 3 november wereldwijd* wordt gelanceerd op Android- en iOS-apparaten, live tijdens BlizzCon! In de tavernes van Winterspring tot Booty Bay verzamelen zowel Horde als Alliance zich rond een geweldige nieuwe machine, die miniatuurversies van hun beroemde helden en schurken tot leven brengt om de strijd aan te gaan in strategische, hectische schermutselingen.

Warcraft Rumble is een vrolijke (en mobiele!) expressie van de grootste hits van Azeroth, met liefde gemaakt door een team met diepe wortels in het Warcraft-universum,” zegt Vik Saraf, uitvoerend producent van Warcraft Rumble. “Dankzij de steun van spelers die hebben deelgenomen aan onze gesloten bèta, is onze regionale soft launch een stimulans geweest en nu is het tijd om de rest van de wereld mee te laten genieten. We kunnen niet wachten om Warcraft Rumble op 3 november wereldwijd in de handen van spelers te leggen. We zijn ervan overtuigd dat of je nu nieuw bent in het Warcraft-universum of al lang een veteraan bent, je het perfecte leger zult vinden om je persoonlijke stijl van vreugdevolle chaos te ontketenen!”

In de eerste Warcraft-game die vanaf de grond is opgebouwd voor mobiel kun je miniatuurlegers bouwen en leiden, bestaande uit helden, schurken en wezens uit het Warcraft-universum. Zet legendarische personages uit de hele Warcraft-geschiedenis in, zoals Jaina Proudmoore, Grommash Hellscream, Hogger en meer, terwijl je je strategische vaardigheden op de proef stelt in verschillende speltypen, zowel solo als tegen andere spelers. Elke missie in de gigantische singleplayer-campagne biedt een aparte, hapklare strategische puzzel om op te lossen, terwijl de diepgaande player-versus-player-systemen, dodelijke Dungeons en vele andere speltypen genoeg uitdagingen bieden voor spelers van alle niveaus.

Om de aankomende lancering van Warcraft Rumble te vieren, geeft Blizzard Entertainment de hele maand oktober gratis 3D-blauwdrukken weg voor Warcraft Rumble Mini’s op Mini Mondays! Beginnend deze week met de Alliance, zal elke week een nieuwe familie van Mini’s en hun blauwdrukken te zien zijn, evenals handige tips en trucs over hoe je het meeste uit hun unieke sterke punten kunt halen in Warcraft Rumble.

Bovendien ontvangen spelers die de tutorial binnen twee weken na de lancering voltooien een set van vier items met een mecha-thema waarmee ze het uiterlijk van hun profielen en legers in de game kunnen aanpassen. Spelers kunnen zich nu pre-registreren om een bericht te ontvangen wanneer Warcraft Rumble beschikbaar is!

Als laatste verrassing voor de inwoners van Azeroth die zich willen voorbereiden op de lancering, kunnen spelers in World of Warcraft vanaf vandaag Warcraft Rumble-arcademachines vinden in de tavernes van de vier grote Dragonflight-zones, evenals Valdrakken, Orgrimmar en Stormwind. Door verborgen Rumble-munten en Rumble-foils te verzamelen, kunnen spelers van World of Warcraft in totaal zeven verzamelbare mini’s van Warcraft Rumble vrijspelen en aanpassen!

Blizzard Entertainment zal meer vertellen over Warcraft Rumble op de dag van de wereldwijde lancering tijdens BlizzCon, dat plaatsvindt in het Anaheim Convention Center en live wordt gestreamd op BlizzCon.com.

Ga voor meer informatie over Warcraft Rumble, Mini Mondays, de beloningen voor pre-registratie en het WoW-crosspromotie-evenement naar de Warcraft Rumble-website. Ga voor screenshots, video en andere informatie naar de Blizzard Entertainment-perssite of de Blizzard blog.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx