VR-randapparatuur voor Meta Quest 2 van Razer aangekondigd

thumbnail

Razer lanceert ook twee VR-accessoires voor Meta Quest 2: het Razer Adjustable Head Strap System en de Razer Facial Interface. Deze accessoires zijn bedoeld om VR-gameplay te verbeteren, het comfort te verhogen en zijn door Razer speciaal ontworpen voor Meta Quest 2 in samenwerking met ResMed.

De Razer Adjustable Head Strap System is geschikt voor alle hoofden en biedt langdurig comfort doordat het gewicht over het hele hoofd wordt verdeeld. Het nylon materiaal is betrouwbaar, comfortabel en duurzaam, terwijl de optimale gewichtsverdeling zorgt voor balans tijdens de gameplay. De verstelbare bandjes zorgen voor eeen perfecte pasvorm en dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp ervaren gebruikers geen last tijdens het gamen.

De Razer Facial Interface verhoogt het comfort en zorgt voor optimale ondersteuning. Hij is gemaakt van dunne membranen met profiel en verlicht de druk op het gezicht. Bovendien zorgt het hypoallergene materiaal voor minder huidirritatie. De interface blokkeert licht, maar zorgt wel voor ventilatie, zodat gamers volledig kunnen opgaan in de game. Het oppervlak bevat geen kieren, waardoor hij hygiënischer en makkelijker schoon te maken is, terwijl het 3D-profiel zorgt voor de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning.

Razers VR-randapparatuur voor Meta Quest 2 zal in Q1 van 2023 beschikbaar zijn in de VS, met mogelijke uitbreiding naar andere regio’s in de toekomst. Meer informatie is hier beschikbaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx