Voorjaarsaanbieding bij Lightning VR

thumbnail

De dagen worden langer, en het voorjaar kloptaan de deur. Het perfecte moment om met je gezin iets onvergetelijks te ondernemen! We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om activiteiten te vinden die iedereen blij maken. Maar geen zorgen, bij Lightning VR hebben we de perfecte oplossing voor jouw vakantiepuzzel.

Speciale Krokusvakantie Aanbieding!

Voor alle jonge ontdekkers onder de 18 jaarbieden we een fantastische 50% korting aan. En omdat we iedereen een glimlach willen bezorgen, krijgt iedereen –ja, ook jij, lieve ouder – een extra 15% korting op onze avonturen.

Verlies jezelf en je gezin in de magischewereld van Toonstrike, een game waar teamwork en avontuur centraal staan. Reissamen door betoverende bossen, adembenemende steden, en mysterieuze woestijnenom de aarde te redden van de greep van het kwaad. Geschikt voor helden vanaf 10jaar en speelbaar met tot wel 6 personen, dit visuele spektakel belooft eenonvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Voor de families met oudere kinderen hebben we ook spannende uitdagingen! Of je nu tegen zombies vecht, de aarde verdedigt tegen aliens, of de krachten meet in Lightning VR Close Combat – met onze speciale korting wordt het een onweerstaanbaar avontuur.

Actieperiode: 16 t/m 25 februari. Zorg dat je je speelsessie binnen deze periode inplant om van de korting te genieten. Gebruik bij de laatste stap in het bestelproces de kortingscode: KROKUS65NB.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx