Volledig gelicentieerde soundtrack van Mafia: Definitive Edition onthuld

thumbnail

Vandaag hebben 2K en Hangar 13 details vrijgegeven van de volledige gelicentieerde soundtrack van Mafia: Definitive Edition. De soundtrack bevat 35 nummers van jazzgrootheden als Duke Ellington, Cab Calloway, Django Reinhardt, Lionel Hampton en meer. De klassieke nummers uit de game, die variëren van melodieus en droevig tot up-tempo en ritmisch, nemen spelers mee naar het unieke Lost Heaven. Deze stad bevindt zich in het Midden-Westen van de Verenigde Staten ten tijde van de drooglegging, vol misdaad en corruptie. Klik hier om de volledige track list te bekijken.

Later deze week delen 2K en Hangar 13 de derde van vier geplande video’s die verschillende aspecten van Mafia: Definitive Edition belichten. De eerste video, “Welcome to the City of Lost Heaven”, gaf spelers een voorproefje van de herbouwde setting van de game. De tweede video, ‘Life of a Gangster’, liet de sterk verbeterde rij- en schietmechanismen van de game zien. De video van deze week, ‘Through the Ranks from Bootlegging to Bank Robbing’, werpt een blik op de missies uit de campagin. Tot slot laat de laatste video op 23 september zien hoe de orkestrale soundtrack van de game samenkwam tijdens een wereldwijde pandemie.

Mafia: Definitive Edition – de uitgebreide, volledig opnieuw opgebouwde remake van de originele Mafia – lanceert op 25 september. De remake bevat een bijgewerkt script vol met rijke nieuwe dialogen, uitgebreide achtergrondverhalen en extra cutscènes. Spelers vinden er ook geheel nieuwe gameplay-sequenties en -functies, best-in-class cinematics en andere verbeteringen. Het is de Mafia die spelers zich herinneren en veel meer.

Mafia: Definitive Edition maakt deel uit van de Mafia: Trilogy, die het volgende bevat:

  • Mafia: Definitive Edition – De volledig nieuwe remake van de geliefde klassieker;
  • Mafia II: Definitive Edition – De ultra HD-remaster van het door de fans zeer geliefde Mafia II ;
  • Mafia III: Definitive Edition – De herintroductie van het bekroonde verhalende meesterwerk.

Spelers die Mafia: Trilogy digitaal aanschaffen, hebben direct toegang tot Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definitive Edition en kunnen Mafia: Definitive Edition downloaden zodra deze op 25 september verkrijgbaar is. Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definition Edition zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. De games zijn zowel los als gebundeld verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Steam. De volledige Trilogy is vanaf 25 september ook verkrijgbaar op de Epic Games Store.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x