Volgende Disney Lorcana TCG set “Ursula’s Return” aangekondigd

thumbnail

Ravensburger, de bekroonde uitgever van spellen, puzzels en speelgoed, hield zijn eerste Disney Lorcana Lorecast livestream evenement en kondigde nieuwe toevoegingen aan de razend populaire Disney Lorcana Trading Card Game (TCG) line-up aan, evenals nieuwe details over de komende competitieve Disney Lorcana Challenge. Disney’s Ursula’s Return, de vierde set van het Disney Lorcana TCG, brengt nog meer Disney personages in het spel en geëvolueerde spelmechanismen, terwijl het verhaal uit de eerste drie sets wordt voortgezet. De Illumineer’s Quest “Deep Trouble” is een gloednieuw, coöperatief spel waarin spelers het voor het eerst opnemen tegen Disney’s Ursula in een epische strijd. Beide producten zullen als eerste worden uitgebracht bij lokale spellenwinkels op 17 mei 2024, gevolgd door speciaalzaken en de Disney Stores op 31 mei 2024.

Ursula’s Return
In deze nieuwe set is de sluwe en machtsbeluste glimmer van Disney’s zeeheks Ursula – die werd bevrijd uit de Illuminary in de tweede set, Rise of the Floodborn – klaar om haar plannen uit te voeren en Lorcana over te nemen, waarbij alleen de spelers en hun vertrouwde glimmers haar in de weg staan. Ursula’s Return introduceert extra franchises, geliefde personages en nieuwe gameplay evoluties en onthult meer van het verhaal van Lorcana en de Illumineers die daar zijn opgeroepen.

Hoewel meer details over de mechanieken en franchises in de toekomst worden vrijgegeven, bevestigde Ravensburger de komst van langverwachte personages, waaronder Bruno en de rest van de Madrigal familie uit Disney’s Encanto en de iconische personages Disney’s Sorcerer’s Apprentice Mickey Mouse en Disney’s Yen Sid uit  Disney’s Fantasia.

De Disney Lorcana TCG set Ursula’s Return bevat twee Starter Decks met combinaties van Amethyst & Amber of Sapphire & Steel kaarten (€19,99) en Booster Packs (€5,99). Een nieuwe Illumineer’s Trove (€54,99) en speelaccessoires, inclusief Card Sleeves (€10,99), Deck Boxes (€5,99) en Playmats (€21,99) zullen ook verkrijgbaar zijn. Alle kaarten in deze set kunnen worden gebruikt om bestaande Disney Lorcana TCG decks aan te vullen of uit te breiden, of ze kunnen worden gespeeld naast de eerder uitgebrachte sets, The First Chapter, Rise of the Floodborn en Into the Inklands.

Illumineer’s Quest “Deep Trouble”
Spelers kunnen samenwerken met vrienden of een solomissie ondernemen om de glimmer van Ursula te verslaan en Lorcana te redden in de Illumineer’s Quest “Deep Trouble,” het eerste coöperatieve Disney Lorcana TCG spel. Het spel volgt de Illumineers terwijl ze de kwaadaardige glimmer Ursula opsporen in haar rol aan de rand van Lorcana. Helaas heeft Ursula zich voorbereid op de komst van de Illumineers door andere glimmers in de war te brengen met gedachtencontrole en door natuurrampen te veroorzaken die schijnbaar onmogelijke obstakels opwerpen. Het zal elke vaardigheid en teamwork van de Illumineers vragen om Urula ervan te weerhouden haar greep op het rijk van Lorcana te verstevigen. Het spel bevat een begeleid speelgebied voor Ursula, twee vooraf samengestelde Disney Lorcana TCG spelerdecks (met Disney’s Mulan en Yen Sid en gemaakt met kaarten uit de eerste vier Disney Lorcana TCG-sets) en een krachtig Ursula-deck. Deze zeeheks speelt volgens haar eigen regels.

Het spel biedt vier moeilijkheidsniveaus van eenvoudig tot extreem moeilijk, met op elk niveau variaties in de regels die de spelervaring uniek maken. Ursula’s kracht neemt gedurende het spel toe, dus spelers worden aangemoedigd om hun decks aan te passen voor de beste kans op succes bij de extreme moeilijkheidsgraad. Het spel is eindeloos herspeelbaar, bevat alles wat nodig is voor 1 – 2  spelers en kan worden uitgebreid tot 4 spelers met extra Disney Lorcana TCG decks. Spelers kunnen gebruik maken van de kaarten in de vooraf samengestelde spelersdecks of hun eigen decks meenemen naar het spel. Ursula’s deck heeft een unieke achterkant zodat haar kaarten gemakkelijk te onderscheiden zijn. Het spel is geschikt voor Disney Lorcana TCG-spelers van 8 jaar en ouder en kost €59,99.

Disney Lorcana Challenge
Illumineers over de hele wereld kunnen binnenkort meedoen aan de Disney Lorcana Challenge, een nieuw competitief evenemententraject voor het Disney Lorcana TCG. De Disney Lorcana Challenge, die op 25 mei van start gaat, biedt spelers de kans om exclusieve prijzen te winnen, waaronder een speciale Dragon Fire promokaart voor alle deelnemers. Daarnaast kunnen spelers andere speciale versies van populaire kaarten uit eerdere uitgaven verdienen, waaronder Let It Go, Cinderella, Stouthearted en Rapunzel – Gifted With Healing. De beste vier spelers op elk evenement ontvangen ook in serie gemaakte, speciale art versies van Mickey Mouse – Brave Little Tailor. Disney Lorcana Challenge gaat van start met evenementen in Atlanta, Georgia, VS en in Lille, Frankrijk. Het circuit zal evenementen bevatten zoals Disney Villainous toernooien, die te zien waren op Gen Con en PAX Unplugged in 2023. Ga naar www.disneylorcana.com voor meer informatie over het volledige schema, de regels, tickets en andere updates zodra deze beschikbaar zijn.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx