Vlieg hoger met Kerbal Space Program 2’s nieuwe Early Access-gameplaytrailer

thumbnail

In de nieuwe Kerbal Space Program 2 Early Access-gameplaytrailer, die vandaag is uitgebracht, nodigt Intercept Games spelers uit om voor de sterren te gaan en, zo nu en dan, op spectaculaire wijze neer te storten… en dat allemaal in de naam van de ruimteverkenning! Spelers nemen de leiding in het bouwen van verschillende voertuigen, ruimteschepen en andere constructies terwijl ze per ongeluk de grondbeginselen van raketwetenschap leren. Kun jij een ruimtevaartuig bouwen dat krachtig genoeg is om de grenzen van het Kerbolar-stelsel te bereiken? Wat kan onderweg nou misgaan?

Met meer dan 350 nieuwe en aanpasbare onderdelen, verbeterde onboarding die spelers voorziet van alle kennis over ruimtevluchten, en weelderige buitenaardse omgevingen om te verkennen, brengt Kerbal Space Program 2 een scala aan content voor spelers om te verkennen met de Early Access-release op Steam, Epic Game Store en andere digitale winkels op 24 februari.

Voor meer informatie over de spannende nieuwe functies die naar de game komen, waaronder de voortgang in het technologieschema, het bouwen van kolonies, interstellaire reizen en nog veel meer, kun je de Early Access-planning hier bekijken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx