Virtua Tennis 2009 schuift in Amerika iets op

thumbnail

SEGA heeft diens sport game Virtua Tennis 2009 verschoven naar 2 juni aanstaande. Het spel zou normaal gesproken deze maand nog verschijnen in Amerika. De ontwikkelaar zou iets meer tijd nodig hebben om het spel bij te schaven. Of de verschuiving ook gevolgen zal hebben voor Europa is nog niet bekend.

In Virtua Tennis 2009 kun je het opnieuw opnemen tegen de beste tennisspelers ter wereld op de meest realistische banen die je ooit op een spelconsole hebt gezien. Neem het op tegen mensen als Rafael Nadal en Roger Federer, of speel als Marija Sjarapova tegen Venus Williams om een aantal klassieke baanwedstrijden opnieuw tot leven te brengen. De indrukwekkende lijst wordt in 2009 uitgebreid met diverse nieuwe spelers, waaronder de 4e man op de wereldranglijst (Andy Murray) en de kampioen vrouwen van het French Open: Ana Ivanovic Naast de traditionele wedstrijden voor enkel, dubbel en gemengd dubbel heeft Virtua Tennis 2009 tevens een officiele Davis Cup-licentie, zodat je de kans krijgt om je land naar de overwinning te leiden! De klassieke wedstrijdengine in speelhalstijl van Virtua Tennis 2009 is enorm uitgebreid en tot in de details geperfectioneerd, waardoor het tennisspel in zijn huidige vorm onovertroffen is. Struikelende spelers geven wedstrijden een nieuwe dimensie, terwijl verbeterde volleys, serves en netballen je in staat stellen om meer dan ooit een volledig eigen stijl op de baan te ontwikkelen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box