Virtua Tennis 2009 draait om één ding: De beste worden

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben vandaag de release aangekondigd van Virtua Tennis 2009. Virtua Tennis 2009, dat wordt ontwikkeld door de studio Sumo Digital uit Sheffield, komt in mei 2009 smashend in actie op het PLAYSTATION3 computer entertainment system van Sony, het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft en de pc (als downloadbaar bestand).

In Virtua Tennis 2009 kun je het opnieuw opnemen tegen de beste tennisspelers ter wereld op de meest realistische banen die je ooit op een spelconsole hebt gezien. Neem het op tegen mensen als Rafael Nadal en Roger Federer, of speel als Marija Sjarapova tegen Venus Williams om een aantal klassieke baanwedstrijden opnieuw tot leven te brengen. De indrukwekkende lijst wordt in 2009 uitgebreid met diverse nieuwe spelers, waaronder de 4e man op de wereldranglijst (Andy Murray) en de kampioen vrouwen van het French Open: Ana Ivanovic Naast de traditionele wedstrijden voor enkel, dubbel en gemengd dubbel heeft Virtua Tennis 2009 tevens een officiele Davis Cup-licentie, zodat je de kans krijgt om je land naar de overwinning te leiden! De klassieke wedstrijdengine in speelhalstijl van Virtua Tennis 2009 is enorm uitgebreid en tot in de details geperfectioneerd, waardoor het tennisspel in zijn huidige vorm onovertroffen is. Struikelende spelers geven wedstrijden een nieuwe dimensie, terwijl verbeterde volleys, serves en netballen je in staat stellen om meer dan ooit een volledig eigen stijl op de baan te ontwikkelen.

Daarnaast is de populaire World Tour-modus uitgebreid met innovatieve nieuwe functies (die een volledig geintegreerd online systeem bieden) en een nieuw online klassementssysteem (op de PLAYSTATION3 en de Xbox 360). Ook het aanmaaksysteem voor spelers in de World Tourmodus is uitgebreid. Ten slotte kunnen spelers hun eigen unieke Virtua Tennis-kampioen creëren met de vernieuwde tenniswinkel, waarin meer dan 800 artikelen verkrijgbaar zijn!

De terugkeer van Virtua Tennis belooft een waar feest te worden voor zowel fans van de serie als liefhebbers van sportgames in het algemeen, aldus Gary Knight, European Marketing Director van SEGA Europe. Dit tennisseizoen belooft een van de spannendste seizoenen sinds jaren te worden, en met nieuwe spelers, banen, een Online Tour en uitgebreide baanupdates zal Virtua Tennis 2009 ook in de toekomst de norm voor andere tennisgames blijven definiëren. Virtua Tennis zou niet compleet zijn zonder de altijd populaire baanspellen en wat dat betreft stelt Virtua Tennis 2009 niet teleur! Oude favorieten keren terug in gloednieuwe minigames, zodat de traditie in dit nieuwe deel van de serie wordt voortgezet. Pas op voor krokodillen, fruit en piraten in de verzameling unieke baanspellen van Virtua Tennis 2009, die je alleen, samen of online kunt spelen en die altijd naar meer doen smaken!

Virtua Tennis 2009 wordt in mei 2009 uitgebracht voor de Sony PLAYSTATION3, de Microsoft Xbox 360 en de pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx