Vier razend populaire games voor vrouwen op één Nintendo DS game

thumbnail

Met ‘4 Fun’ kunnen vrouwen maar liefst vier van de populairste games voor vrouwen spelen op één Nintendo DS Game. ‘4 Fun’ speelt zich af in de romantische stad Parijs. Zoek verborgen objecten bij een opgraving onder het Louvre met het spel ‘Hidden Objects’, verzamel drie of meer dezelfde juwelen in ‘Bejeweled kloon’, speel ‘Zuma kloon’ en maak combinaties van minimaal drie dezelfde gekleurde ballen en run je eigen Franse schoonheidssalon met ‘Beauty Resort’.

Hidden Objects

Zoek de verborgen voorwerpen, voordat de tijd om is. Met Hidden Objects ga jij op twaalf unieke locaties op zoek naar maar liefst honderd verschillende items. Het aantal voorwerpen dat gevonden moet worden, verschilt per level. ‘Hidden Objects’ bevat ook drie minigames: een puzzelspel, memory en zoek de verschillen.

Bejeweled kloon

Eén van de simpelste maar misschien wel meest verslavende puzzelgames. Schuif alle juwelen net zolang totdat je groepjes van drie of meer van dezelfde juwelen kunt vormen. Krijg jij het voor elkaar om meerdere combinaties gelijktijdig te maken? Probeer alle levels door te lopen!

Zuma kloon

In deze game worden vanaf een draaischijf ballen weggeschoten. Het is jouw taak om alle ballen weg te spelen. Dat doe je door combinaties te maken van minimaal drie dezelfde gekleurde ballen. Doorloop alle levels die steeds uitdagender worden. Een zenuwslopend spel.

Beauty Resort

In Beauty Resort ben jij de eigenaar van een Franse schoonheidssalon. Zorg ervoor dat alle klanten jouw salon met een glimlach verlaten. Hoe blijer de klanten zijn, hoe meer geld jij verdient. Met dit time management spel kun je kiezen uit drie spelmogelijkheden, ieder met een eigen moeilijkheidsgraad.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx