Vier het nieuwe jaar met Call of Duty: Mobile – Seizoen 1: Reawakening – vanaf 19 januari

thumbnail

Spelers luiden het nieuwe jaar in stijl in met Call of Duty: Mobile‘s eerste seizoen van 2023 – Season 1: Reawakening. Het eerste seizoen van het jaar brengt nieuwe multiplayer en Battle Royale-gebieden naar de game, compleet met nieuwe manieren om te winnen en nieuwe beloningen om te verdienen.

Met de lancering van het nieuwe seizoen op 19 januari om 01:00 uur kunnen spelers terugkeren naar een Nuketown map met als thema Year of the Rabbit. Spelers kunnen deelnemen aan nieuwe en vernieuwde MP-modi, waaronder Big Head Blizzard en Super Attack of the Undead en deelnemen aan Lunar New Year-updates.

Call of Duty: Mobile – Season 1: Reawakening geeft spelers de kans om 50 nieuwe Battle Pass-beloningen te verdienen met een verse voorraad gratis en premium content, waaronder operators als Cassius – Fate’s Champion en Rampage – Venomous, new Dingo – Conquest All weapon, Weapon Blueprints, Calling Cards, Charms, Call of Duty Points (CP) en meer dat gedurende het seizoen wordt gelanceerd!

Open de rode envelop en lees alle details voor Call of Duty: Mobile – Season 1: Reawakening die naar Android en iOS komt:

 • Geüpdatete map – Nuketown – Year of the Rabbit – Fan-favoriet Nuketown keert terug met een Lunar New Year-thema. Dezelfde geweldige map die spelers al jaren kennen en liefhebben, maar dan in een compleet nieuw jasje.
 • Nieuwe Isolated BR-locaties – Er zijn twee nieuwe locaties verschenen op de Isolated Battle Royale map. Het Ecology Lab bevat kassen met computers waarmee spelers kunnen communiceren, terwijl de T-3 Raffinaderij fabriek twee “behandelingscilinders” heeft die een opwaartse kracht creëren waar spelers in kunnen springen en omhoog uit het gebouw kunnen vliegen.
 • Nieuwe en bijgewerkte MP-modi – Big Head Blizzard is een humoristische modus waarin de hoofden van spelers groter worden naarmate ze meer schade aanrichten, terwijl Super Attack of the Undead terugkeert in een bijgewerkte modus die het Lunar New Year-thema van het seizoen weerspiegelt.
 • Lunar New Year Updates – Rode Enveloppen komen terug op nieuwe BR-locaties die seizoensgebonden valuta bevatten, terwijl de kleine R.A.B.T-robot willekeurig verschijnt op Isolated en spelers een kans biedt op buit als ze hem snel beschadigen. Er zijn ook buitballonnen te vinden rond verschillende POI’s. Spelers kunnen die neerschieten en buit ontvangen, compleet met feestelijk vuurwerk.

Spelers kunnen ook veel updates en verbeteringen aan de game verwachten in Call of Duty: Mobile – Season 1: Reawakening, naast nieuwe Seasonal Challenges, Lucky Draws en meer, die bij de lancering en gedurende het seizoen in de winkel verschijnen.

Ga voor meer informatie over Call of Duty: Mobile – Season 1: Reawakening naar de Call of Duty Blog: https://www.callofduty.com/blog/2023/01/call-of-duty-mobile-season-1-2023-reawakening-multiplayer-battle-royale-battle-pass

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx