Vier goede tijden in Call of Duty: Mobile op 8 november met Season 10: 4th Anniversary

thumbnail

Het is vier jaar geleden sinds de lancering van Call of Duty: Mobile, en Season 10: 4th Anniversary brengt oude favorieten en nieuwe ervaringen terug als het op 9 november om 00:00 uur lanceert. Een gloednieuwe Ground War-modus neemt spelers mee naar een gloednieuwe eilandmap en The Club keert terug naar Call of Duty: Mobile na een onderbreking van 3 jaar.

Call of Duty: Mobile – Season 10: 4th Anniversary geeft spelers de kans om 50 tiers aan Battle Pass-beloningen te verdienen met een nieuwe voorraad gratis en premium content, waaronder operators als Ether – Bird of Paradise, David Mason – Maestro en Beatrice – Midnighter, evenals de Bruen MK9 LMG, Gunship Scorestreak, Weapon Blueprints, Calling Cards, Charms, Call of Duty-punten en nog veel meer dat gedurende het seizoen wordt gelanceerd!

Neem een kijkje achter het masker, want hieronder vind je alle details voor Call of Duty: Mobile – Season 10: 4th Anniversary voor Android en iOS:

 • Nieuwe modus: Ground War: Breach – Met een gloednieuwe Ground War-modus die helemaal nieuw is voor Call of Duty: Mobile. Ground War: Breach speelt zich af op de nieuwe Memnos Island-kaart en kan worden gespeeld in multiplayer of in een gescripte singleplayer-missie.
 • Terugkeer van The Club – De Club, die voor het eerst te zien was tijdens de eerste verjaardag van Call of Duty: Mobile, keert terug in Season 10, net op tijd voor de 4e verjaardag. Spelers kunnen de dansvloer op, DJ’en voor een sessie en samenwerken met andere spelers in de club. Er is ook een nieuwe vloer toegevoegd, samen met een boksring en nieuwe minigames om beloningen te verdienen.

Call of Duty: Mobile – Season 10: 4th Anniversary bevat ook verschillende updates en verbeteringen aan de game, naast nieuwe seizoensuitdagingen, trekkingen, een thema-evenement en meer, die bij de lancering en gedurende het seizoen in de winkel verschijnen.

Ga voor meer informatie over Call of Duty: Mobile – Season 10: 4th Anniversary naar de Call of Duty Blog: callofduty.com/blog/2023/11/call-of-duty-mobile-season-10-anniversary-celebration

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx