Videopreview uitgebracht van Heavenstrike Rivals

thumbnail

Met het oog op de wereldwijde release van de gloednieuwe tactische multiplayer-RPG HEAVENSTRIKE RIVALS™ later deze maand heeft Square Enix Ltd. vandaag een videopreview uitgebracht met Paul Croft van MEDIATONIC en Masanori Ichikawa van SQUARE ENIX®. De video geeft uitleg over de basis van het spel en bevat tevens een conceptfilm over de unieke wereld van HEAVENSTRIKE RIVALS.

HEAVENSTRIKE RIVALS, dat momenteel in open bèta is in Australië, Canada, Ierland, Thailand, Singapore, Maleisië en Indonesië, wordt later deze maand wereldwijd uitgebracht.

Voor het spel, dat is ontwikkeld als een gloednieuwe IP voor mobiele platforms, heeft SQUARE ENIX samengewerkt met de Britse ontwikkelaar MEDIATONIC Ltd. (Amateur Surgeon) om de wereld tot leven te brengen. Het project is gezamenlijk benaderd: het Japanse Yumiru Corporation ondersteunde de ontwikkeling, en om het spel in de SQUARE ENIX-familie te houden bevat het ook personages van Ryoma Ito (FINAL FANTASY® TACTICS ADVANCE) en muziek van Ryo Yamazaki (FINAL FANTASY XIV).

In HEAVENSTRIKE RIVALS betreden spelers een door oorlog verscheurde wereld die op het punt staat ten onder te gaan. Hier begint een episch avontuur boordevol eenvoudige maar bijzonder fascinerende tactische veldslagen. Het ooit welvarende luchtkoninkrijk Lunnain is verscheurd en wordt van boven aangevallen door de Fallen: meedogenloze monsters uit nachtmerries die slechts streven naar totale verwoesting. Maar de mensen zullen hun lot niet klakkeloos accepteren, en hun tegenaanval op de hemel begint nu.

Het nieuwe vechtsysteem is speciaal gemaakt voor mobiele apparaten: het is intuïtief en gebruikersvriendelijk, maar voorziet de speler wel van diepgaande strategische mogelijkheden, gevechten tussen spelers zonder lange wachttijden, en honderden unieke personages die je kunt verzamelen, versterken en ontwikkelen.

In HEAVENSTRIKE RIVALS moeten spelers zich vechtend een weg banen naar de top van de leaderboards voor hemelse en wereldwijde heerschappij.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box