Viaplay verhoogt prijzen naar recordhoogte

thumbnail

Viaplay heeft bekend gemaakt de prijzen van haar abonnement met 12.5% te verhogen. De prijs gaat in voor maandabonnementen en gaat van 15,99 Euro naar 17,99 Euro per maand vanaf 22 mei. De verhoging volgt net na de aankondiging dat Viaplay de rechten op Formule 1 de komende jaren zal behouden. Daarvoor zou 45 miljoen Euro neergelegd moeten worden. Dit bedrag betreft een betaling per jaar voor het bedrijf.

Viaplay kampt met financiële problemen de laatste tijd maar werd geholpen door een groep investeerders die weer wat geld pompten in de organisatie. Daar tegenover stonden wel veel ontslagenen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2905
  1 maand geleden

  Is goed ik niet zo een sport fanaat ben, Maar verwacht wel dat andere streaming services op een gegeven moment ook die richting op zullen gaan.

  Yellow13NL
  Lid
  744
  1 maand geleden

  Weet je wat zo mooi is. Ze zeggen vaak bij een account van dergelijke diensten, dat de producten die je erop hebt staan niet van je zijn. Je hebt er toch met je eigen centen voor betaald of niet? Nou, dan is het niet zo vreemd dat mensen downloaden ook niet zien als een vorm van stelen. Deze meme en anderen gaan ook rond langs sociale media en vormen een basis van protest. Hoe agressief willen die bedrijven wel niet zijn. Geen wonder dat ze in Kingsman zo mooi spraken over: Society is dead. Long live society. Denk dat maar… Lees verder »


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx