VGchartz: PS4 vergroot voorsprong op Xbox One

thumbnail

De VGchartz heeft bekend gemaakt dat de PlayStation 4 blijft doorgaan met het vergroten van de voorsprong op de concurrenten. De PlayStation 4 zou inmiddels namelijk 20.22 miljoen maal zijn verkocht tegenover 11.64 miljoen Xbox One consoles. Daarmee is de PS4 in totaal bijna 2 maal zoveel verkocht dan de Xbox One. De Wii U blijft achterop met 9.3 miljoen verkochte units. Gezien het feit dat de Wii U flink wat eerder op de markt kwam is dat een teleurstellend resultaat voor Nintendo.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Hahahahahah xbots Wenen hahahahhaah

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Altijd maar die vergelijking, wat maakt het uit welke meer verkoopt, we moeten blij wezen dat we keuze hebben.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Sony maakt de cijfers om de zoveel tijd zelf bekend. Dacht dat ze paar weken geleden idd naar buiten hadden gebracht er 22 miljoen tot nu toe verkocht te hebben. Microsoft aan de andere kant is wat stiller over hun verkoopcijfers, waarbij genoemde verkoopcijfers niet verkoopcijfers naar de consument is, maar verkoopcijfers aan de retailers, want dus niet de echte verkoopcijfers aan de consument is. Dus we weten dat 22 miljoen van Sony klopt, en dat de cijfers van MS ook ongeveer zullen kloppen, give or take een miljoen meer of minder.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Helaas is VGChartz zo onbetrouwbaar als ik weet niet wat. Hun cijfers worden soms met miljoenen tegelijk gecorrigeerd (vaak tijdens de vorige gen gebeurd). Bovendien worden hier 2 cijfers op 2 verschillende punten in tijd vergeleken, als je dat quote ben je niet wijs. IoI, de maker van de site gaf al tijden geleden aan dat die cijfers gebaseerd zijn op schattingen. Vooral in de software is er niks van waar want ze tracken niks digitaals (alleen retail) waar we nu toch de meeste verkopen zien. Kortom die cijfers zijn lariekoek.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box