“Verwacht geen Days Gone sequel als je het spel goedkoper hebt aangeschaft”

thumbnail

Creative director en schrijver van Days Gone, John Garvin, heeft gezegd dat mensen niet moeten verwachten dat een Days Gone sequel er zal komen als mensen het spel goedkoop hebben aangeschaft. Via de VGC lezen we dat de man in Jaffe’s YouTube Show spreekt over de game. De man suggereert dat het spel hierdoor minder geld in de lade heeft gebracht bij de ontwikkelaar en Sony, waardoor er minder budget is voor een sequel.

Ik heb een mening over iets dat het publiek misschien interessant vindt, en hen wellicht ook boos zou kunnen maken. Als je van de game houdt, koop het dan voor de volledige prijs. Ik kan je niet vaak genoeg zeggen hoeveel gamers zeggen: Ik koop het wel als er een sale is. Of ik speel het wel via PlayStation Plus. Je moet niet klagen als er geen sequel komt als je de game niet bij de launch hebt ondersteund. Het is als God of War die miljoenen bij de launch verkoopt. Days Gone deed dat niet.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  776
  18 dagen geleden
  Reageer op  Z@3 Redrum

  Belachelijk dat hij dat zegt, vooral omdat Days Gone echt wel de nodige patches nodig had. Er zijn helaas heel weinig games die de volle prijs waard zijn tegenwoordig, alleen maar goed dat steeds meer consumenten wachten met kopen. Forceert ontwikkelaars om games eerst helemaal af te maken en geen half product op de markt brengen voor €70.

  Laatst aangepast: 18 dagen geleden door Kont
  loeder001
  Lid
  666
  18 dagen geleden

  Dat is balen voor sommige.

  patkick
  Lid
  289
  17 dagen geleden

  Wat een arrogante statement van deze man. Blijkbaar houden er niet genoeg mensen van z’n games. Dan is het logisch dat er minder budget is bij de sequel. Een simpele aanname van vraag en aanbod.

  En ook is het mijn geld. Niet iedereen wil zoveel besteden aan games of heeft het budget daarvoor.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box