Versla wereldkampioen Max Verstappen in nieuwe Pro Challenge-update

thumbnail

Vandaag heeft Electronic Arts nieuwe game-updates en uitdagingen aangekondigd die onderweg zijn naar EA SPORTS F1 23’s F1 World: de in-game hub die spelers meer manieren geeft om helemaal op te gaan in de sport waar ze van houden. Hier worden structureel nieuwe content-updates gepusht. Eind augustus wordt er een nieuwe Pro Challenge geïntroduceerd waar fans één-op-één kunnen racen tegen EA SPORTS-ambassadeur Max Verstappen in een ghost lap time trial en een ultieme poging doen om hem te verslaan. De ontwikkelaar heeft meer in petto, want vanaf vandaag is ook de allereerste F1 Replay beschikbaar, gaat de ‘Leagues’-update voor EA Racenet live en wordt de allereerste Driver Ratings-update uitgerold. Deze ratings zijn gebaseerd op de prestaties van coureurs in het echte leven en brengen de game en de sport opnieuw dichter bij elkaar.

“We willen onze fans continu blijven uitdagen door nieuwe challenges toe te voegen aan de game. Nu hebben zij ook de mogelijkheid om hun vaardigheden op de proef te stellen tegen F1-coureurs uit de echte wereld. We trappen de Pro Challenge-reeks af met de huidige koploper in de competitie: Max Verstappen”, vertelt Lee Mather, Senior Creative Director bij Codemasters. “Onze nieuwe Pro Challenge wordt een sleutelelement in F1 World, waar spelers racen voor glorie en worden beloond met exclusieve items.”

Herbeleef races uit het 2023-seizoen met F1® Replay
De allereerste F1® Replay is nu live in de game: een nieuw soort event dat spelers races laat herbeleven uit het 2023-seizoen. Zij kunnen in de huid kruipen van alle twintig coureurs en Grands Prix die al hebben plaatsgevonden en deze opnieuw beleven, te beginnen met de FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX 2023. Iedere week wordt er een nieuwe race uit de 2023-kalender toegevoegd.

Creëer competities vanaf je smartphone
Vandaag wordt ook de companion feature ‘Leagues’ geüpdatet. Spelers kunnen hier custom multiplayer-kampioenschappen opzetten, inplannen, deelnemen en managen – rechtstreeks via de gratis Racenet app (beschikbaar via web of mobile voor iOS en Android). De “On-Demand’ functie geeft spelers de flexibiliteit om te racen zonder een specifieke datum of een specifiek tijdstip in te hoeven plannen. AI wordt opnieuw geïntroduceerd in de grid om gepersonaliseerde AI-settings en moeilijkheidsgraden mogelijk te maken. In de nabije toekomst wordt de telemetrische data via de app verder verbeterd, zodat racers hun time trial-rondetijden kunnen vergelijken met die van hun vrienden, rivalen en professionele coureurs.

Een volledig pakket voor Formula 1-fans
F1 World is slechts één van de enerverende spelmodi in F1 23. Spelers kunnen op ieder circuit uit het 2023-seizoen racen met alle teams en coureurs die daar onderdeel van uitmaken. De verhalende spelmodus ‘Braking Point 2’ biedt een kijkje achter de schermen van de Formula 1 en spelers kunnen naam maken in verschillende singleplayer- en multiplayer-modi, waaronder het populaire Mijn Team. Om de authenticiteit van de game te bewaren en de voortgang die in de competitie wordt gemaakt te weerspiegelen worden de Driver Ratings meerdere malen geüpdatet in samenwerking met verschillende F1-experts: Anthony Davidson en Alex Jacques. Van Monaco tot Silverstone: zij dragen bij aan het creëren van een realistische weergave van de prestaties van de coureurs gedurende het seizoen. De volledige lijst met nieuwe in-game Driver Ratings en meer informatie over dit onderwerp is hier te vinden.

Voor nieuws over de F1 World event timings en meer informatie over F1 23, een officiële videogame van het FIA Formula One World (verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC via de EA App, Epic Games Store en Steam) ga je naar de Formula 1-gamewebsite en volg je de sociale kanalen op Instagram, Twitter, TikTok en YouTube.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx