Verkrijg een Wii-afstandsbediening bij Wii Party!

thumbnail

Ben jij klaar voor Wii Party en heb je je vrienden al uitgenodigd? Stuur dan nog maar een extra uitnodiging. Bij elk exemplaar van het spel ontvang je een witte Wii-afstandsbediening! Deze extra Wii-afstandsbediening biedt je nog meer plezier met vrienden en familie als het spel op 8 oktober in Europa wordt gelanceerd.

Wii Party zet je huiskamer op stelten met meer dan 80 verschillende mini-games, die net als Wii Sports en Wii Fit toegankelijk zijn voor iedereen. Dit inventieve spel biedt zeer gevarieerd non-stop-speelplezier voor één tot vier spelers. Geniet samen met vrienden en familie van unieke en intuïtief bestuurbare spellen en laat je Mii-personages op een heel nieuwe manieren in actie komen!

Met maar liefst 13 speltypen, met spellen die veel verder gaan dan de traditionele party game-ervaring, wordt Wii Party het middelpunt van elk samenzijn. In het speltype House Party wordt wat er in de huiskamer gebeurt net zo belangrijk als wat er zich op het scherm afspeelt, want deze spelvariant verplaatst een belangrijk deel van de gameplay naar je huiskamer.

Naast de nieuwe vormen van interactiviteit in House Party, laat Wii Party spelers ook op nieuwe manieren strijden of samenwerken in de gevarieerde uitdagingen van de speltypen Pair Games en Party Games.

Iedereen vindt wel iets om mee uit zijn dak te gaan in Wii Party en jij bent uitgenodigd om in de fun te delen als de game op 8 oktober 2010 in Europa arriveert. Het feest kan bijna beginnen!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Opzich is een extra controller best leuk en 80 minigames is lang niet slecht. Je hebt alleen wel kans nu dat de game duurder zal zijn omdat je er een controller bij krijgt.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box