Verkoop Nintendo Wii U kent fikse groei

thumbnail

Bij Game Mania zijn vorige week twintig keer meer Wii U consoles verkocht dan de weken daarvoor. De redenen hiervoor zijn de release van The Legend of Zelda – Wind Waker HD en een fikse prijsdaling. De software line-up voor Wii U ziet er dit jaar ook heel aantrekkelijk uit, met titels als Super Mario 3D World, Wii Party U en Wii Fit U die dit jaar allemaal nog verkrijgbaar zijn voor de console van Nintendo.

Zelda Wind Waker HD is een remake van de GameCube klassieker uit 2003. De game is volledig onder handen genomen en opgepoetst door Nintendo. Het tweede scherm (op de Gamepad) maakt het mogelijk om extra informatie weer te geven zonder de speelervaring op het grote scherm te beïnvloeden. Dankzij het touch screen is het wisselen tussen items ook een heel stuk makkelijker dan bij de originele versie. En dankzij de kracht van de Wii U console is de game ook grafisch een echt pareltje! De reeks heeft een rijk gameverleden en een trouwe fanbase. Zowel die hard fans als nieuwkomers zullen de nieuwe, high definition Zelda zeker de moeite waard vinden. Game Mania anticipeert door een exclusief pakket van de game plus de console aan te bieden voor 299 euro.

Naast Zelda Wind Waker HD wordt er ook veel verwacht van Super Mario 3D World, Wii Party U en Wii Fit U. Voor volgend jaar staan onder andere Donkey Kong Tropical Freeze, Yarn Yoshi en Mario Kart 8 gepland.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x