Verbrand calorieën terwilj je het paradijs verkent in Step to the Beat

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH heeft aangekondigd een geheel nieuw fitness gameconcept ontwikkeld te hebben, in de vorm van teen-tikken, voor de nieuwe game Step to the Beat die in mei 2010 uitkomt voor de Wii.

Step to the Beat daagt de speler uit om met constante bewegingen een levendig eiland te verkennen, terwijl er geluisterd wordt naar een scala aan bekende gelicenseerde tracks. Het spel kan worden gespeeld met gebruik van de Nunchuck and Wii Remote terwijl je op de plaats loopt, of door op de DanceDanceRevolution controller mat of Wii Balance Board te lopen. Bij deze oopbewegingen is het ritme daarvan heel belangrijk, en de combinatie van lopen, muziek en het verkennen van het eiland resulteert in een gevarieerde en leuke manier van bewegen. Vanwege dit simpele concept is Step to the Beat toegankelijk voor iedereen, en is vooral ontwikkeld om de spelers die het spel vaak en lang willen spelen, voordurend te blijven verrassen en fascineren.

Step to the Beat speelt zich af in het kleurrijke oord genaamd Rhythm Island, waarbij de spelers het speelgebied verkennen middels de constante bewegingen en het aangaan van de specifieke uitdagingen. De spelers gaan van start met het creëren van een avatar, waarbij het spel pas begint wanneer de spelers op alle momenten blijven bewegen. Als de spelers dit volhouden, zullen zij vervolgens muzieknoten verdienen waarmee zij gebouwen kunnen toevoegen, toegang krijgen tot nieuwe items, extra muziek tracks winnen of toegang krijgen tot de voorheen ontoegankelijke delen van het eiland. Op het Rhythm Island word je constant verrast, en door terug te keren op
verschillende locaties gedurende de dag, zullen er extra en unieke elementen worden onthuld.

Step to the Beat beschikt over 120 bekende tracks, zoals The Black Eye Peas Boom, Boom, Pow en Demi Lovatos La La Land, dit zijn slechts twee tunes uit de gehele verzameling soundtracks die Rhythm Island te bieden heeft. De rustige aerobics oefeningen zijn perfect voor het gehele gezin om fit te blijven, en het lopen op Step to the Beats Rhythm Island is een briljante manier om calorieën te verbranden terwijl je een geheel nieuwe wereld aan het verkennen bent. Bovendien kunnen spelers hun lichamelijke activiteiten bijhouden, het spel houdt constant de afgelegde afstand bij en laat op het scherm zien hoeveel stappen er zijn genomen en hoeveel items er zijn verzameld.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx