Verbod Modern Warfare 2 volgens CDA niet haalbaar

thumbnail

Call of Duty: Modern Warfare 2 is vandaag officieel gelanceerd. Een verbod lijkt daarmee aan de late kant. CDA-kamerlid Atsma heeft inmiddels aangegeven niet te zullen pleiten voor een verbod op de game. Na overleg met de Nicam concluderen zij dat een verbod onhaalbaar is. Gisteren liet Tweede Kamerlid Joop Atsma van het CDA nog weten dat men een onderzoek wil of een verbod op de game mogelijk zou zijn. Dit door een bepaalde cinematic in de game waarbij een groep terroristen het vuur openen op burgers. Men noemt het wel goed van Infinity Ward dat zij hebben gewaarschuwd voor de scène. Bij het spelen van de game krijgt de speler 2 maal de keuze of hij of zij de ‘zeer gewelddadige scène’ wilt zien. Tevens is het spel voor 18+. De beelden zijn volgens Astma ronduit ‘afschuwelijk’.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

ze zeiken altijd om dit soort dingen altijd dat gezeik over games wat is nu ergen, wat denk je wat het journaal met mensen doet als een vader zijn gezin uitmoordt ga een ander het ook doen het lig gewoon bij de persoon zelf somige zijn gewoon gevoelig voor dit soort dingen 1 op de 100 is gewoon gek en qau schieten op mensen oke dit ga dan iets te ver maar dan skip je hem toch als het niet wil spelen (films zijn nog ergen dan de games ect ect

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

laten we hopen dat het niet haal baar is

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Wahahaha denk dat het ook niet haalbaar is!(6)

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

wat een ge### toch allemaal. Terroristen afknallen vind iedereen prima maar zodra je een groep burgers neerschiet is het opeens taboe. Bedoel het enige land waar mensen gevoelig zijn voor dit soort scenes is Amerika. Daar doen ze dat soort fingen ook in de praktijk maar hier in Nederland niet. Hier hebben mensen gezond verstand. Dus al die ophef vind ik zo overdreven. Maak je liever druk over nuttige dingen zoals de economische crisis en dat soort dingen stelletje jankerds daar in Den Haag.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Waarom zou het ook nodig moeten zijn. Spelers worden al van te voren gewaarschuwd dus mensen die de scene niet willen spelen hoeven dat dus ook niet. Dus een verbod zou raar zijn.


Naar boven
5
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x