Veertiende verjaardag van skate. wordt gevierd met een Reel-contest

thumbnail

Veertien jaar geleden werd skate. gelanceerd en vandaag vindt de eerste jaarlijkse skate.-day plaats om de populaire gaming franchise te vieren. Dit kunnen fans verwachten:

Het team heeft skate. Reel gelanceerd: een eerbetoon aan de originele website waar fans hun eigen clips, screenshots en fan-art kunnen uploaden en met de wereld kunnen delen. Leden uit de skate.-community, waaronder Calplex, Nebula, Skate3Tommy en KellyLitz zijn al begonnen met het delen van content via het platform. Bezoekers van skate. Reel kunnen details bekijken voor het uploaden van content en zij vinden hier info over aankomende uitdagingen, waaronder een contest die vandaag van start gaat.

Daarnaast vindt er een AMA plaats op het officiële Twitter-kanaal van skate. met creative directors Cuz Parry en Deran Chung. Deze AMA vindt plaats om 21:00 uur, dus mocht je vragen hebben over het ontwikkelproces van skate. 1-3, dan is dit je kans.

Ook kunnen fans aan de slag met Skate en Skate 3 via EA Play voor Xbox. Skate 3 kan ook op PC worden gespeeld via Xbox Game Pass Ultimate, waarbij gebruik wordt gemaakt van Xbox Cloud.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx