Veel officiële screenshots van Grand Theft Auto IV

thumbnail

Grand Theft Auto IV is natuurlijk een must-have voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De laatste tijd verscheen al wat informatie rondom het spel. Zo zijn er meerdere animaties beschikbaar bij het stelen van een bolide. Eerder hoorden we al dat Niko (main character) de autoruit in kan tikken om zo de wagen over te nemen, maar er zullen ook andere mogelijkheden aanwezig zijn. Pijlen en markers zul je niet vinden in deze game. In plaats daarvan zal waarschijnlijk de mobiele telefoon gebruikt worden als GPS-navigatiesysteem om je zo de weg te kunnen wijzen. Het plan bestaat daarnaast om alle straten in de stad een naam te geven. Zo leer je langzaam de stad kennen zoals in het echt.

De Xbox 360 en PlayStation 3 versie van GTA IV zouden verder identiek zijn aan elkaar. Onlangs werd nog duidelijk dat de PS3-versie eventueel beter zou zijn dan de 360 versie, mede door de Blu-Ray mogelijkheden van de Sony console. Houser van Rockstar meldt echter dat dit niet het geval zal zijn. Of hij downloadbare content hierbij meerekent is niet bekend. Downloadbare content zal zowel gratis, als tegen betaling aangeboden worden in de toekomst.

Inmiddels heeft Rockstar officieel diverse screenshots uit weten te brengen. De meeste zullen wel bekend voorkomen, maar Rockstar durfde ze blijkbaar nu pas uit te brengen. Je vindt ze hier beneden:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx