Veel nieuwe screens van Gears of War

thumbnail

Sommige houden totaal niet van spellen als Quake en Unreal Tournament en hebben het liever lekker simpel in de open lucht, een goed voorbeeld is Far Cry. Maar wat is er nu daadwerkelijk uitdagend aan zoiets? Je vervult je missies en er is eigenlijk weinig spannends te beleven. Uiteraard ligt de uitdaging bij de speler zelf maar ik ervaar het nooit als echt boeiend en interessant. Games als Doom III/Quake IV waarin je al lopend met je zaklamp de raarste gemuteerde wezens neer moet schieten trekken mij toch een stuk meer. Als je niet van donkere sferen houdt en je jezelf liever begeeft in de normale wereld met een stralend zonnetje in de lucht, dan raad ik je alvast aan te stoppen met lezen, dit is dan niet het spel voor jouw. Ik heb het hier namelijk over Gears of War.

Nou, als ik met Quake IV en Doom III vergelijkingen aan kom zetten dan is de toon al direct gezet: Het gaat hier duidelijk om een shooter van de nieuwste generatie. Gears of War wordt dan ook een echte game die zijn mannetje zal weten te staan. Op de eerste Xbox 360 presentaties bleek namelijk al dat dit een van de betere shooters zou worden voor de console van Microsoft. De mix van adventure, horror en actie zorgt daarnaast nog voor een extra diepgaande sfeer. In het spel heb je de macht over het 35 jaar oude karakter ‘Marcus Fenix’. Marcus is een ten schande gebrachte militair, hij belandde in de gevangenis door het verlaten van zijn post (hij wilde zijn vader redden) bij een barricade. Met een gedaalde rang wordt hij echter gedwongen terug in actie te komen. Hij wordt bevolen het bevel van een Delta company over te nemen. Daar komt hij een nieuwe vriend tegen genaamd Dominic en nog 2 andere afgedankte rekruten. Samen met hen zal hij het op moeten nemen tegen tal van grootse monsters die graag een hapje uit jouw warme vlees zouden willen bijten. Uiteraard ben jij het niet eens met deze kwaadaardige bedoelingen en zul je je moeten verzetten met tal van wapens. Het wordt een ongewilde strijd om leven en dood waarin roem een anti-helden effect krijgt.

Vandaag zijn er tal van nieuwe screens (10) verschenen van Gears of War, waarvan je hier onder één kunt bekijken. Alle screens vind je in de gallery van Evilgamerz.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx