Veel info rondom Indiana Jones and the Staff of Kings

thumbnail

Kruip in de huid van de legendarische held Indiana Jones in een gloednieuw heroïsch avontuur! Indiana Jones and the Staff of Kings speelt zich af in 1939. Je volgt de stoere archeoloog op een nieuwe zoektocht over de hele wereld.

Om zijn meedogenloze vijanden te verslaan gebruikt Indy zijn zweep, vuisten en verstand van Chinatown in San Francisco tot in de weelderige jungle van Panama. Hij neemt het op tegen zijn aartsvijand Magnus Völler in een race om een relikwie van bijbelse proporties: de staf van Mozes.

Indiana Jones and the Staff of Kings bevat volledig interactieve omgevingen, waarin je met verstand en lef elke explosieve ruimte als wapen kunt gebruiken om op slimme en onverwachte manier de vijand uit te schakelen. Doe mee aan spannende actiescènes gebaseerd op legendarische filmfragmenten, zoals Indy’s achtervolging van de vrachtwagens in Raiders of the Lost Ark, de scène in de mijnkar in Indiana Jones and the Temple of Doom en het grote gevecht aan boord van de tank in Indiana Jones and the Last Crusade.

– Gebruik Indy’s beroemde zweep met behulp van je Wii-afstandsbediening voor verschillende acties zoals gevechten, navigatie en het oplossen van raadsels.

– Gebruik je interactieve Hot Set-omgevingen en je verstand om je vijanden te verslaan.

– Verken exotische plekken over de hele wereld in een gloednieuw verhaal rond de legendarische zoektocht naar de staf van Mozes.

– Bedenk creatieve oplossingen om Indy over moeilijk terrein te leiden met behulp van verschillende acties van je zweep.

– Doe mee aan grote vuurgevechten, waarin je je vijanden onschadelijk maakt door scherp te richten en de omgeving te gebruiken.

– Neem het op tegen een overweldigende meerderheid en ontsnap uit typische hectische Indy-situaties, met de bijpassende, supersnelle instructies op het scherm.

– Beleef spannende achtervolgingen en bestuur allerlei voertuigen. Vlieg met een tweedekker door een ravijn, rij op een wilde olifant door de straten van Istanbul en vaar met een raft over een bulderende rivier.

– In de coöp-spellen kun je met een vriend uitdagingen aangaan in verschillende speltypen. Speel een heel nieuw avontuur met een oude bekende die je nog nooit in een Indy-spel bent tegengekomen.

– Speel een mutliplayerspel vrij waarin vier spelers het tegen elkaar opnemen in een echte tweedekkerstrijd en waarin jij de drie anderen probeert te verslaan in een tankgevecht!

– Sla boeven knock-out, zwaai met je zweep en gebruik de Wii-afstandsbediening en de Nunchuck alsof je nooit iets anders hebt gedaan, dankzij het gevechtssysteem gebaseerd op intuïtieve bewegingen.

– Ontdek meer dan 20 schatten en beloningen die je zelf kunt vrijspelen.

– Speciaal voor de ‘old-school’-gamers: speel de klassieke game Indiana Jones and the Fate of Atlantis vrij!

– Gebruik op je Nintendo DS de stylus als zweep om over kuilen te zwaaien, met slechteriken te knokken en de wereld te verkennen.

– De versie voor het PSP (PlayStationPortable)-systeem bevat zes coole soorten gameplay, waaronder vechtpartijen, physics-uitdagingen, puzzels en de typische achtervolgingsscènes uit Indiana Jones.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box