Vanaf 15 december in GTA Online: The Contract

thumbnail

We zijn verheugd om The Contract aan te kondigen, een geheel nieuw GTA Online-verhaal met de terugkeer van GTAV’s Franklin Clinton terwijl je Franklin en vrienden helpt zijn “fixer” -bureau op te zetten en hun eerste grote klant binnen te halen: Dr. Dre.

Spelers maken contact met Franklin, deskundige hacker Imani, Lamar Davis en Chop the dog terwijl ze werken aan het opsporen van de vermiste telefoon van de legendarische producer en de niet-uitgebrachte muziek die het bevat in deze enorme nieuwe update.

Met exclusieve nieuwe nummers van Dr. Dre naast een heavy hitting line-up van artiesten, evenals eerste in zijn soort updates voor de radio dial, inclusief een geheel nieuw radiostation, en nog veel meer, debuterend op 15 december. Zoals alle GTA Online-updates is toegang tot The Contract gratis voor alle spelers.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box