Valve geeft update over Steam Deck-lancering

thumbnail

De Steam Deck ligt nog altijd op schema. Via de Steamcommunity website laat het team achter de portable computer weten dat de productie in volle gang is en dat de Steam Deck nog gewoon in februari zal verschijnen. Ondanks de problemen met Corona verloopt de bevoorrading zonder problemen.

Gelukkig 2022! De feestdagen zijn voorbij en het team is meteen weer hard aan het werk gegaan. Daarom hebben we vandaag een aantal updates voor jullie.

Allereerst: de geplande levering van Steam Deck ligt nog op schema. Ondanks de pandemie en problemen met de bevoorrading en levering, ziet het ernaar uit dat we de eerste bestellingen eind februari kunnen verzenden. De verwachte beschikbaarheid van je reservering kun je hier bekijken, mocht je dat vergeten zijn.

Tegelijkertijd zijn we met het werk en de tests voor het Deck Verified-programma bezig geweest. Binnenkort zul je dus bij een groeiend aantal Steam-spellen kunnen zien dat ze geverifieerd zijn voor Deck. We lopen daarvoor vier hoofdcategorieën na: invoer, naadloosheid, beeld en systeemondersteuning. Voor meer informatie over het programma kun je hier terecht.

We vinden het ook belangrijk dat ontwikkelaars de mogelijkheid hebben om hun spellen zelf te testen om dat groene vinkje te bemachtigen. We hebben ze daarom een hoop ontwikkelaarskits toegezonden. Er is een nieuwe set ontwikkelaarskits goedgekeurd en de afgelopen maand zijn er honderden exemplaren van opgestuurd (en dit zullen we ook zeker blijven doen). Ontwikkelaars, bedankt voor jullie geduld!

Maar allemaal leuk en aardig: één beeld zegt toch meer dan duizend woorden? De productie van de eindversie is flink opgevoerd. De eerste paar eenheden hebben we inmiddels in handen gekregen om te testen en evalueren. En wat zien ze er goed uit!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box