Valkyrie Profile: Lenneth nu verkrijgbaar voor PlayStation-consoles

thumbnail

SQUARE ENIX maakt bekend dat VALKYRIE PROFILE: LENNETH nu digitaal verkrijgbaar is voor PlayStation 5 (PS5) en PlayStation 4 (PS4). Fans en nieuwkomers kunnen deze geliefde klassieker nu spelen op moderne systemen en genieten van zijn baanbrekende, combo-gebaseerde vechtsystemen en diepe, vertakkende verhaal dat is geworteld in de Noorse mythologie. Deze definitieve versie van de game heeft verschillende quality of life-updates gekregen, zoals een terugspoelfunctie, de mogelijkheid om op elk moment te saven en visuele presets. Zo kunnen zowel fans als nieuwkomers op de best mogelijke manier van de game genieten.

Fans van de VALKYRIE-serie zullen ook genieten van VALKYRIE ELYSIUM, het nieuwste deel in de serie dat eerder dit jaar verscheen voor PS5, PS4 en pc via STEAM. Een gratis demo van deze game is nu beschikbaar voor PS5 en PS4, de opgeslagen gegevens van de demo zijn overzetbaar naar de volledige game. VALKYRIE PROFILE: LENNETH is ook inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition van VALKYRIE ELYSIUM.

VALKYRIE PROFILE: LENNETH heeft de classificatie Teen gekregen van de ESRB. Ga voor meer informatie naar: https://valkyrieelysium.square-enix-games.com/

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1970
  1 maand geleden

  Goed om te weten,Want zat er zo aan te denken om de Valkyrie Elysium Digital Deluxe Edition te kopen waar deze ook mee komt.Maar is voordeliger om deze los te kopen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx