Valiant Hearts: The Great War vanaf 4 september verkrijgbaar

thumbnail

Ubisoft kondigt vandaag aan dat Valiant Hearts: The Great War, de puzzle-adventure game die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog, vanaf 4 september 2014 verkrijgbaar is in de App Store.

Deze mobiele versie voor iPad, iPhone en iPod Touch maakt gebruik van handige touch-bediening, die compleet herzien en aangepast is voor dit mobiele formaat. Dit maakt Valiant Hearts nog toegankelijker dan voorheen.

Valiant Hearts: The Great War vertelt het verhaal van kruisende lotsbestemmingen en een gebroken liefde in een verscheurde wereld. Spelers krijgen de kans om een ontroerend doch komisch avontuur te beleven dat zich focust op de reis van vier personages. Zij beleven de gevechten en moeilijkheden van de Grote Oorlog, samen met hun trouwe viervoeter. Alle hoofdpersonages zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ze worden allen geconfronteerd met vriendschap, liefde, opoffering en tragedie als ze elkaar helpen om hun menselijkheid te behouden tijdens de gruwelijkheden van de oorlog.

Valiant Hearts: The Great War is ontwikkeld door een klein team van Ubisoft Montpellier, bekend geprezen titels als Beyond Good & Evil, Rayman Origins en Rayman Legends. Het team gebruikt UbiArt Framework om op gemakkelijke en efficiënte wijze de comic-book stijl van de game te animeren. Die bestaat uit een breed kleurenpallet, variërend van donkere loopgraven tot groene bossen en besneeuwde velden, wat zorgt voor een schilderachtige variatie en visueel contrast. Ubisofts UbiArt Framework is een krachtige engine die programmeurs en artiesten toelaat hun kunst tot leven te brengen. De engine biedt de mogelijkheid om het originele concept onaangepast in de gamewereld te plaatsen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box