United Eleven krijgt content voor het voetbalseizoen 2014-2015

thumbnail

Nexon Europe heeft vandaag aangekondigd een belangrijke nieuwe contentupdate uit te voeren voor de smash hit online voetbalmanagementsimulator United Eleven. Grote transfers zijn bijgewerkt voor de start van het nieuwe seizoen, evenals nieuwe clubs en een verandering in statistieken voor het volledige spelerrooster.

Columbia’s James Rodriguez zorgde voor ophef met zijn komst vanaf AS Monaco naar Real Madrid voor het begin van het nieuwe seizoen. Dit is opgenomen in de game, samen met andere grote transfers zoals Toni Kroos, die voor de overwinning staat en ook op weg is naar het Spaanse topteam. Ook is de ruil van David Luiz van Chelsea naar Paris St Germain zichtbaar.

In totaal werden er 38 nieuwe clubs toegevoegd aan het United Eleven rooster, met 15 nieuwe teams binnen de Nederlandse en Portugese selecties om de nationale teams aan te vullen. De volledige lijst van 4.535 spelers heeft updates van de statistieken gekregen die de real-life prestaties in het laatste meeslepende seizoen en tijdens het 2014 WK in Brazilië weergeven. En om helemaal up to date te blijven, hebben teams uit Engeland, Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje promoties of degradaties gekregen op basis van hun prestaties.

“We hebben moeten wachten op de start van het nieuwe seizoen – zowel in de game als in het echte leven,” zei Paul Lee, Nexon Europe Product Manager. “We hebben de veranderingen in de voetbalwereld volledig opgenomen, en ook een aantal nieuwe functies toegevoegd waar we spelers graag mee gaan zien experimenteren – hopelijk in ons komende toernooi.”

De nieuwe functies omvatten onder andere een leensysteem dat spelers toestaat om voetballers naar andere continenten te sturen om te trainen. Bij terugkeer zullen spelers een aantal speciale vaardigheden hebben geleerd die teamdynamiek en speelstijl zullen veranderen. Enkele voorbeelden zijn Warmed Up, die +2 aan alle spelerattributen toevoegt nadat ze 6 km hebben behaald in een wedstrijd, en Quick Recovery, die +1 toevoegt aan alle attributen als je een goal maakt – en nog veel meer!

Mobiele gebruikers zullen ook een update zien in de vorm van real-time meldingen wanneer hun voetballers geblesseerd raken, geschorst worden, of weggestuurd worden, en wanneer er andere grote gebeurtenissen plaats vinden.

Een 1-op-1 Tournament is vandaag ook aangekondigd. Bij kwalificatie zullen 32 gebruikers geselecteerd worden om aan het toernooi deel te nemen en kans te maken op een aandeel van de prijzenpool van 720 euro. Meer details over het toernooi worden binnenkort bekend gemaakt.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x