Under Defeat komt terug naar de huidige generatie

thumbnail

City Connection en G.rev hebben aangekondigd dat de game Under Defeat voor de PC, Xbox Series, PS5 en Switch zal gaan verschijnen en wel de komende winter. Het spel verscheen eerder al voor de Xbox 360 en PS3. De titel zal onder andere verbeterde graphics en muziek krijgen.

Under Defeat is een arcade shoot ’em up game ontwikkeld door G.rev en oorspronkelijk uitgebracht in 2005. Het spel plaatst spelers in de cockpit van een helikopter tijdens een alternatieve geschiedenis van een fictieve oorlog. De game wordt geprezen om zijn intense gameplay, uitdagende levels en een uniek visueel ontwerp dat de sfeer van oorlogstijd perfect vastlegt.

In Under Defeat manoeuvreer je door vijandelijk gebied, terwijl je golven van tegenstanders bestrijdt en obstakels ontwijkt. Spelers kunnen verschillende wapens gebruiken en upgrades verdienen om hun helikopter krachtiger te maken. De game biedt ook verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor het zowel toegankelijk is voor nieuwkomers als uitdagend voor ervaren spelers.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx