Ultieme game ervaring met Far Cry 2 en OCZ’s NIA

thumbnail

In 2004 kwam, zag en overwon Far Cry. Met meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren en een uitpuilende awards-kast lag de lat hoog voor het officiële vervolg. Far Cry 2 vormt een nieuwe mijlpaal voor first person shooters in een compleet nieuw en spectaculair avontuur. De nadruk ligt op een nooit eerder vertoond niveau van realisme: in vrijheid van beweging, graphics, gedrag, setting én verhaal. Dankzij de nieuwe samenwerking van Ubisoft met OCT Technologies echter, is het first person shooter landschap voorgoed veranderd! De gebundelde krachten van beide bedrijven biedt dé ultieme game ervaring voor First person shooters. Overwin het technologisch vooruitstrevende Far Cry 2 met de Neural Impulse Actuator (NIA) en bereid je voor op een unieke game-ervaring. Sneller schieten en bewegen dan een gedachte? Dát is de game-toekomst met NIA!

Neural Impulse Actuator

De ‘Neural Impulse Actuator’ is een innovatieve noviteit en fungeert als een invoerapparaat. Niet volgens de gebruikelijke manier als een toetsenbord of muis, maar op een revolutionaire wijze met gebruik van hersengolven en spierbewegingen van het gezicht. De NIA dient als aanvulling op de ‘ouderwetse’ apparatuur en is ultiem geschikt voor het geven van meerdere opdrachten tegelijkertijd. In het bijzonder zijn de moderne -, de veeleisende – en de gehandicapte gamers degenen die ontzettend veel voordeel van de NIA hebben.

Hoe werkt het?

Net als bij de registratie van hersenstromingen in een EEG, meet de NIA de spanningen op de hoofdhuid. Via de contactpunten op de hoofdband – gemaakt van carbon – zet de NIA de geregistreerde data om naar een ingangssignaal. De software wijst de acties toe aan reflexen van verschillende hersenen of spieren zodat de gebruiker de NIA voor verschillende spellen kan configureren. De verbinding met de PC loopt via een USB aansluiting.

Far Cry 2

Far Cry 2 speelt zich af in één van de mooiste en gevaarlijkste gebieden ter wereld: de Afrikaanse savanne. Daar ligt de dood continu op de loer, en niet alleen in de vorm van malaria of wilde beesten (en zonder mutanten!). De mysterieuze ‘The Jackhal’ rommelt met bloeddiamanten, zet krijgsheren tegen elkaar op en brengt daarmee het leven van duizenden onschuldigen in gevaar. Lukt het jou als eenmansleger hem uit te schakelen en deze ongenadige survival-safari te overleven?

Far Cry 2 is verkrijgbaar op PC (EUR 49,99), PS3 (EUR 69,99) én Xbox 360 (EUR 69,99).
De unieke bundel die OCZ Technologies en Ubisoft exclusief aanbieden via Alternate (link) en is verkrijgbaar voor EUR 129,00.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x