Ubisoft kondigt nieuwe real-time strategy game Champions of Anteria aan

thumbnail

Vandaag kondigt Ubisoft Champions of Anteria aan: een nieuwe tactische real-time strategy game van Blue Byte, een Ubisoft-studio. In Champions of Anteria duiken spelers in de magische wereld van Anteria, waar zij strategisch met de krachten van vijf Champions moeten omgaan om vijanden te verslaan en het koninkrijk terug te winnen. Champions of Anteria is vanaf 30 augustus verkrijgbaar als download voor Windows PC.

Beleef het verhaal van de extravagante Champions, die op avontuur gaan om het magische fantasieland Anteria te bevrijden. Gevecht na gevecht moeten de Champions Anteria’s gebieden ontdoen van vijandige facties. Dit doen ze door monsters en dodelijke bazen te bestrijden in onvoorspelbare omgevingen, die spelers uitdagen om hun tactieken continu te blijven aanpassen.

Spelers sturen vijf Champions aan. Elk met de krachten van één van de elementen water, vuur, metaal, natuur of bliksem. Voor iedere missie kiezen spelers drie Champions om mee te strijden, waarbij ze strategisch moeten nadenken over de krachten die ze meenemen naar het strijdtoneel. Elk element is nog sterker als het wordt gebruikt tegen het zwakke element dat erbij past, waardoor spelers zorgvuldig de elementen moeten kiezen die het sterkst zijn tegen bepaalde vijanden en wanneer ze zich beter terug kunnen trekken. Het strategische vechtsysteem maakt gebruik van actieve pauzemechanieken om spelers de tijd te geven tijdens een gevecht. Zo kunnen zij de game te allen tijde pauzeren om hun speelstijl aan te passen en voorzichtig de volgende stappen van hun drie Champions uit te stippelen.

Keuzevrijheid staat centraal, waardoor spelers elke ronde hun eigen pad naar de overwinning kunnen kiezen. Zo moeten spelers beslissen of ze een omringend gebied bevrijden of juist een eigen gebied verdedigen tegen een invasie. Tussen de missies door kunnen spelers hun Champions trainen en krachtige nieuwe uitrustingen maken dankzij het managementsysteem van de hoofdbasis.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  League of Legends 2 confirmed (6)


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx