Ubisoft komt met Zombi voor de PC, Xbox One en PS4

thumbnail

Ubisoft kondigt aan dat ZOMBI als digital download verkrijgbaar is vanaf 18 augustus 2015 voor PlayStation 4 computer entertainment system, Xbox One en Windows PC.

Na een succesvolle release in 2012 voor de Wii U keert ZOMBI terug om nog meer spelers op nieuwe platformen uit te dagen om te overleven in een vervallen en geinfecteerd London. Voor de tweede keer in de geschiedenis wordt de stad geteisterd door een besmettelijk virus waardoor duizenden mensen zijn gestorven of erger, geinfecteerd zijn geraakt. Wederom worden spelers uitgenodigd om deze angstaanjagende first person shooter te spelen en de horror, chaos en spanning te beleven in de beste uit dit genre. Deze nagelbijtende ervaring is volledig geoptimaliseerd voor PlayStation 4 system, Xbox One en Windows PC om spelers een geheel nieuwe level van horror te brengen.

Spelers ervaren de originele en intense elementen die ZombiU zo innovatief maakte. De bug-out bag is een essentieel component om te te kunnen overleven. Het bevat tools, inventory, first aid kits, plattegronden en nog veel meer. Door de Permadeath worden spelers geconfronteerd met een dodelijk systeem waarbij ze iedere keer in een ander lichaam terecht komen nadat ze in de game sterven. Om alle assets te behouden in de bug-out bag die ze voorheen hadden gevonden moeten ze hun vorige, nu geïnfecteerde lichaam terug vinden. Moeten spelers het risico nemen of helemaal opnieuw beginnen?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x