Ubisoft, Amazon en Twitch onthullen Ghost Recon Wildlands: War Within the Cartel

thumbnail

Ubisoft, Amazon en Twitch werken samen aan een 30 minuten durende, originele, live-action video in de wereld van de aanstormende action-adventure game Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. War Within The Cartel gaat over het Santa Blanca kartel, een meedogenloze groep die Bolivia in een narco-staat heeft veranderd. De première vindt plaats op 16 februari 2017. War Within The Cartel wordt dan gestreamd op het Twitch-kanaal van Ubisoft (www.twitch.tv/Ubisoft) en wordt direct daarna on demand beschikbaar via Amazone Prime Video.

War Within The Cartel werpt een blik achter de schermen van het Santa Blanca drugskartel, dat wordt geleid door de gerespecteerde doch meedogenloze leider, El Sueño. Na een aanval op hun hoofdkwartier, gaan El Muro (Hoofd Beveiliging), El Yayo (Hoofd van Productie), Nidia Flores (Hoofd Smokkel) en El Cardenal (Hoofd van de Beïnvloedingsoperatie) op zoek naar een verrader in de organisatie. Het actievolle verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen van de game, waarin een elite Special Forces team, de Ghosts, worden ingeschakeld om het kartel uit te schakelen. War Within The Cartel is geproduceerd door digitale studio Legion of Creatives uit Los Angeles en bevat Grammy-winnaar, ondernemer, acteur en hiphop legende Tip “T.I.” Harris in de rol van Marcus, één van de leden van het Santa Blanca kartel.

“Ubisoft is er altijd op uit om entertainment van de bovenste plank te bieden in games, films en andere media”, aldus Geoffroy Sardin, Senior Vice President Sales & Marketing bij Ubisoft. “War Within The Cartel duikt nog dieper in de uitgebreide wereld van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. We vinden het geweldig om samen met Amazon, Twitch en Legion of Creatives aan dit project te werken.”

“Drugskartels zijn een veelbesproken onderwerp, zowel in de realiteit als in entertainmentproducten van vandaag. We zetten alles op alles om te zorgen dat de karakters, de actie en het milieu in War Within The Cartel aanvoelen als een krantenkop van morgen”, aldus Executive Producer Roberto Orci.

Om zich voor te bereiden op de première van War Within The Cartel, kunnen fans zich registreren voor de Beta van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands via www.ghostrecon.com/beta. Zo maken zij kans om zelf te zien wat er nodig is om een Ghost te worden.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands wordt ontwikkeld door Ubisoft Paris en is vanaf 7 maart 2017 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box